Consiliul Concurenţei pune în consultare publică angajamentele propuse de Medlife pentru preluarea Muntenia Medical Competences

G.D.
Companii / 7 decembrie 2022

Consiliul Concurenţei pune în consultare publică angajamentele propuse de Medlife pentru preluarea Muntenia Medical Competences

Consiliul Concurenţei supune dezbaterii publice angajamentele propuse de MedLife, pentru a elimina îngrijorările de natură concurenţială în contexul preluării companiei Muntenia Medical Competences, conform unui comunicat remis redacţiei. Grupul MedLife intenţionează să preia Muntenia Medical Competences prin intermediul companiei sale Vita Care Flav SRL

Potrivit sursei citate, companiile din Grupul MedLife activează atât pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate, dar şi pe piaţa serviciilor de dezvoltare imobiliară, comerţului cu amănuntul al produselor farmaceutice, serviciilor de brokeraj şi asigurări şi fabricării de dispozitive, aparate şi instrumente medicale şi stomatologice.

Muntenia Medical Competences deţine şi operează Muntenia Hospital, cel mai mare spital privat din judeţul Argeş, care oferă servicii medicale de spitalizare de zi şi continuă, ATI, consultaţii medicale în regim ambulator şi servicii paraclinice, alături de alte servicii medicale conexe precum medicina muncii, abonamente medicale de sănătate şi centru de vaccinare.

În urma analizei efectuate, au rezultat anumite îngrijorări concurenţiale în ceea ce priveşte efectele pe care tranzacţia le-ar putea avea asupra preţurilor de pe piaţa furnizării serviciilor de imagistică în ansamblu, contra-cost, RMN şi CT de la nivelul judeţului Argeş.

Pentru a înlătura aceste îngrijorări, MedLife propune, în principal, plafonarea tarifelor pentru serviciile de imagistică RMN şi CT pe care Grupul Medlife le-ar presta în judeţul Argeş, pentru o perioadă de cinci ani, cu o indexare anuală cel mult la nivelul ratei inflaţiei.

Anagajamentele asumate de MedLife pot fi consultate pe pagina web a autorităţii: www.consiliulconcurentei.ro.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot trimite observaţii cu privire la angajamentele propuse până la data de 13 decembrie 2022, la adresa de e-mail bunuri.consum@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, Corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 33, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9640
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6302
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1284
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7480
Gram de aur (XAU)Gram de aur290.1652

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro