Antibiotice Iaşi

Copiii prinţului Philip i-au adus un omagiu tatălui lor, ''stânca'' familiei regale

G.U.
Internaţional / 10 aprilie

Copiii prinţului Philip i-au adus un omagiu tatălui lor, ''stânca'' familiei regale

Copiii ducelui de Edinburgh au adus un omagiu tatălui lor, numindu-l ''stânca'' din viaţa Reginei şi a familiei lor, relatează astăzi PA Media/dpa. Prinţul Philip a murit, vineri dimineaţă, la castelul Windsor, cu câteva luni înainte de împlinirea a 100 de ani.

Vorbind vineri seara într-o emisiune tribut la BBC, toţi cei patru copii ai ducelui i-au adus un omagiu, spunând că acesta i-a încurajat şi susţinut.

Fiul său cel mic Edward, conte de Wessex, a spus că Philip a avut un "rol dificil'', dar l-a îndeplinit cu cea mai "extraordinară înflăcărare" şi nu a încercat niciodată să o pună în umbră pe Regină.

"A fost întotdeauna un rol dificil de asumat, dar el a făcut-o cu cea mai extraordinară înflăcărare şi cu un tact şi o diplomaţie extraordinare. El nu a încercat niciodată să o pună în umbră pe Regină în niciun mod sau formă şi cred că a fost întotdeauna acolo ca o stâncă în viaţa Reginei şi, cu siguranţă, în familia sa, a fost exact acelaşi lucru", a spus prinţul Edward.

Într-o altă intervenţie, la ITV News, Edward a susţinut că imaginea publică a lui Philip, prezentată de anumite părţi din mass-media, a fost "întotdeauna o descriere nedreaptă", notează sursa citată.

El a adăugat că tatăl său avea un simţ al umorului "minunat", dar oamenii puteau să interpreteze greşit lucrurile sau "să le întoarcă împotriva lor". ''Dar oricine a avut privilegiul să-l audă vorbind a spus că întotdeauna ieşeau în evidenţă umorul lui şi sclipirea din ochi".

Anne, Prinţesă Regală, a spus că cel mai bine îşi va aminti tatăl ei ca "fiind mereu acolo", gata să ajute la rezolvarea unei probleme sau să împărtăşească idei.

Charles, prinţ de Wales, a afirmat că, deşi tatăl său nu-i "suferea cu bucurie pe proşti", era bun să le arate cum să facă lucrurile, iar Andrew, duce de York, şi-a amintit că Philip obişnuia să citească familiei seara. "Ca orice familie, părinţii lucrau în timpul zilei, dar seara, la fel ca orice altă familie, ne aşezam pe canapea ca un grup şi el ne citea".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ICT

INFORMATION & COMMUNICATION TECHNOLOGY
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Boromir

Curs valutar BNR

10 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9259
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0492
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4955
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7056
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1391

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro