Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Cornelia Nicolae este noul director de operaţiuni retail al Fashion House Outlet

A.P.
Comunicate de presă /

Cornelia Nicolae este noul director de operaţiuni retail al Fashion House Outlet

Cornelia Nicolae este noul Director de Operaţiuni Retail al Fashion House Outlet Center în România, unul dintre cele mai mari centre commerciale de tip outlet din România, anunţă un comunicat de presă al Fashion House Group.

În funcţia nou creată, Cornelia va fi responsabilă de lansarea FASHION HOUSE OUTLET CENTRE din zona CERNICA, noul proiect emblematic al Grupului, al doilea din Bucureşti, situat în partea de est a Capitalei, precum şi de creşterea vânzărilor şi a traficului de clienţi din centrul outlet din zona Militari.

Cu 24 de ani de experienţă în industria de fashion retail, Cornelia se alătură grupului FASHION HOUSE, după ce anterior a ocupat funcţia de Retail Sales Manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel. Din această funcţie, a condus operaţiunile retailerului din România, Turcia, Germania, Austria şi Polonia, gestionând o echipă de 350 de persoane şi contribuind la creşterea semnificativă a veniturilor celor 59 de magazine şi şapte outleturi din regiune.

Numirea Corneliei reiterează importanţa strategică pe care o are România în planurile de dezvoltare ale FASHION HOUSE Group şi vine în contextul investiţiilor anunţate recent pentru inaugurarea celui de-al doilea outlet din Bucureşti.

Cu o suprafaţă de 13.000 mp, lângă Cernica (ieşirea de pe autostrada A2), construcţia noului outlet a demarat la începutul acestui an, iar magazinul urmează să fie inaugurat până în primăvara anului 2021. Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafaţă este deja închiriată.

Odată cu deschiderea FASHION HOUSE Outlet Centre din Militari şi a primei sale investiţii din România, în decembrie 2008, Grupul a inaugurat şi un nou concept de poziţionare a centrelor de acest tip în parcuri de retail de dimensiuni mari din Europa Centrală şi de Est, arată comunicatul de presă.

Cu o suprafaţă de 15.500 mp, centrul din Militari înglobează peste 50 de magazine ale unor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

Brendon O'Reilly, Director General, FASHION HOUSE Group, a spus: "Cornelia va juca un rol important în următoarea fază de dezvoltare a grupului FASHION HOUSE în România. Experienţa sa vastă de conducere în companii de retail din Europa Centrală şi de Est va avea o valoare semnificativă pentru businessul nostru, pe termen lung. Fiind prezenţi de 12 ani în Bucureşti, următorul centru outlet pe care îl vom deschide în partea opusă a oraşului reprezintă o investiţie semnificativă în economia ţării şi arată încrederea noastră în piaţa de fashion retail din capitală. Prin cele două unităţi, vom reuşi să răspundem nevoilor tuturor bucureştenilor, dar şi celor care vizitează oraşul. Cornelia va juca un rol major în atingerea obiectivelor Grupului FASHION HOUSE pe această piaţă competitive".

Cornelia Nicolae, noul Director de Operaţiuni Retail al Grupului FASHION HOUSE, a declarat: "Mă bucur să colaborez cu o echipă de experţi, dedicaţi şi apreciaţi, care au dezvoltat o companie de succes. Ne vom continua creşterea, oferind servicii de cea mai înaltă calitate atât pentru chiriaşi, cât şi pentru clienţi şi îmbunătăţind experienţa de cumpărături de tip outlet. Acesta este un moment important pentru business, cu multe oportunităţi, odată cu inaugurarea următoarei etape de dezvoltare ale outletului din Militari şi a noului nostru outlet de lângă Cernica. Sunt onorată să fac parte din familia FASHION HOUSE".

Pe lângă cele două centre de tip outlet din România, FASHION HOUSE Group deţine şi administrează două centre similare în Rusia, unul la Moscova şi altul la Sankt Petersburg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie