COSR: Hidroelectrica este noul partener care susţine Team Romania la JO Paris 2024

F.D.
Sport / 7 martie

Sursa foto: cosr.ro

Sursa foto: cosr.ro

COSR a anunţat, joi, că mişcarea olimpică din România are un nou partener care susţine Team Romania la Jocurile Olimpice de la Paris, Hidroelectrica SA.

Societatea de producere a energiei electrice în hidrocentrale a devenit partener al COSR pentru susţinerea echipei olimpice a României pe durata pregătirii, calificării şi participării la Jocurile Olimpice de la Paris.

Mihai Covaliu, preşedintele COSR şi Karoly Borbely, preşedintele directoratului Hidroelectrica, au semnat contractul de sponsorizare care se întinde pe o perioadă de 10 luni. Momentul a fost marcat de înmânarea tricoului Team Romania noului partener. Karoly Borbely a primit tricoul echipei olimpice de la campioana europeană la tenis de masă Bernadette Szocs.

"Suportul Hidroelectrica SA oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, ne duce cu un pas mai aproape de podium. Deschiderea noului nostru partener aduce o motivaţie în plus atât pentru sportivii, cât şi pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic! Călătoria aceasta pe care Team Romania o face spre Jocurile Olimpice de la Paris este alimentată cu "energia" care vine şi de la Hidroelectrica, care, de acum, face parte din echipă, din Team Romania. Vă mulţumesc, în numele întregii echipe, pentru ajutorul oferit în drumul spre marea performanţă!", a declarat Mihai Covaliu.

"Le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi ne ajută zi de zi să ne împlinim visurile. Noi toţi sportivii Echipei Olimpice Team Romania suntem determinaţi şi mândri că vom reprezenta România la JO Paris 2024. Efortul nostru de zi cu zi are în spate dorinţa de a câştiga medalii pentru Team Romania. Sunt bucuroasă că am putut să-i ofer tricoul echipei olimpice noului partener al COSR.Pentru noi sportivii contează enorm să avem acest sprijin din partea Mişcării Olimpice prin specialişti care ne pot ajuta să ajungem la un nivel maxim la Jocurile Olimpice", a spus Bernadette Szocs.

La evenimentul din Sala Amfiteatru a Casei Olimpice au fost prezenti din partea COSR George Boroi - secretarul general al COSR, membri ai Comitetului Executiv COSR, campioni olimpici şi personalităţi ale lumii sportului - Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, cinci medalii olimpice de aur la canotaj, Simona Tăbără Amânar, directorul Academiei Olimpice Române, triplă campioană olimpică la gimnastică, Doina Melinte - campioana olimpică la atletism, Alina Dumitru - prima campioană olimpică din istoria judo-ului feminin românesc, Georgeta Damian-Andrunache - cvintuplă campioană olimpică la canotaj, Laura Cârlescu Badea - campioană olimpică la floretă, Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Alin Petrache, preşedintele FR Rugby, Cristinel Romanescu, preşedintele FR Tenis de Masă, Răzvan Pîrcălabu, preşedintele FR Lupte, Cristina Vărzaru (handbal), Adrian Marcu (tenis).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9709
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5670
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1374
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8970
Gram de aur (XAU)Gram de aur354.6908

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb