CTP investeşte 50 milioane de euro în extinderea parcurilor logistice din jurul Timişoarei

A.P.
Comunicate de presă /

CTP investeşte 50 milioane de euro în extinderea parcurilor logistice din jurul Timişoarei

CTP, dezvoltator şi administrator de parcuri industriale şi logistice, îşi anunţă planurile de expansiune din regiunea Transilvaniei. Dezvoltatorul intenţionează să îşi dubleze suprafaţa închiriabilă a spaţiilor logistice până în 2023, prin investiţii de 50 milioane EUR în extinderea parcurilor logistice din jurul Timişoarei, notează un comunicat de presă remis redacţiei.

Unele dintre spaţiile incluse în planul de construcţie sunt deja închiriate unor companii din sectoarele logistică şi producţie. Mai mult, compania îşi va dubla suprafaţa închiriabilă de spaţii industriale până la sfârşitul derulării proiectului.

Decizia CTP de a continua planurile de expansiune şi investiţiile în România are loc într-un context economic instabil cauzat de actuala pandemie, însă compania priveşte cu încredere la regiunea Transilvania şi potenţialul acesteia de dezvoltare.

Timişoara este un hub strategic pe harta logistică a României, bine conectată cu restul regiunii şi beneficiază de forţă de muncă calificată.

Emilia Ţepeş, Business Development Manager for Transylvania CTP, a declarat:

"Continuarea planurilor de expansiune CTP în Transilvania prin extinderea parcurilor logistice de lângă Timişoara reprezintă dovada încrederii pe care o avem în această regiune. Am identificat numeroase oportunităţi de extindere atât în zona de producţie, cât şi în cea de logistică şi depozitare, iar planurile noastre nu se opresc aici. Dincolo de această dezvoltare a parcurilor logistice ctPark Timişoara I şi II, ţintim şi extinderea în zona centrală a Transilvaniei, mai specific în parcurile din Turda şi Sibiu."

Planurile actuale privesc, în mod special, extinderea parcului logistic ctPark Timişoara II cu o primă clădire de 32.200 m2 deja închiriată, situată într-o zonă strategică, în apropierea aeroportului Timişoara şi a autostrăzii A1. Clădirea este cross dock, multifuncţională şi poate fi adaptată la nevoile specifice ale clienţilor care aleg CTP ca partener. În cea de-a doua etapă de construcţie care începe în această toamnă şi care se va termina în martie 2020, CTP va livra alţi 17.000 m2 în incinta ctPark Timişoara II.

CTPark Timişoara II se află în apropierea ctPark Timişoara I, primul parc logistic dezvoltat de CTP în partea de vest a ţării, cu o suprafaţă totală închiriată de 10.000 m2.

Clădirea va fi construită la un standard "outstanding" BREEAM şi va integra toate caracteristicile necesare în vederea certificării. CTP România va realiza acest lucru prin intermediul izolaţiei energetice şi a iluminatului cu LED-uri, facilităţilor de încărcare electrică, recirculării apei şi a utilizării luminii naturale în depozit.

Despre ctPark Timişoara II:

Suprafaţa totală planificată a parcului: 89.500 m2

Locaţie: 6 km distanţă faţă de Aeroportul din Timişoara şi 1 km distanţă faţă de Autostrada A1 Arad - Timişoara

Suprafaţa totală construită: 32.000 m²

În construcţie: 17.000 m²

Construcţii planificate: 40.300 m²

Calendar construcţie ctPark Timişoara II:

Etapa I, începută în 2017: 32.000 m² construiţi şi închiriaţi

Etapa II, începută în toamna anului 2020: 17.000 m² în curs de dezvoltare ce vor fi finalizaţi în martie 2020

Etapa III: 40.300 m² ce vor fi livraţi până la finalul anului 2023

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

26 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5042
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4621
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7471

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Legal Accelerators

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie