Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Cum vor reuşi datele să aducă fanii înapoi pe stadioane

A.B
Comunicate de presă /

Cum vor reuşi datele să aducă fanii înapoi pe stadioane

Cluburile sportive, respectiv organizatorii de evenimente, se străduiesc în această perioadă să ofere fanilor noi experienţe, respectând în acealşi timp reglementările şi recomandările instituţiilor guvernamentale referitoare la protecţia împotriva noului coronavirus. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, SAS, lider în analytics, oferă o soluţie software de analiză şi optimizare a spaţiului, care ajută organizatorii să simuleze diverse scenarii de ocupare a locurilor din stadion sau arenă, în funcţie de diverşi parametri, pentru a maximiza vânzările de bilete, veniturile şi prezenţa la eveniment, asigurând totodată siguranţa fanilor, potrivit unui comunicat de presă trimis la redacţie.

Scenarii personalizate pentru diferite nevoi şi respectarea cerinţelor de distanţare socială

Soluţia SAS pentru optimizarea spaţiului oferă aranjamentul ideal al scaunelor dintr-o locaţie în funcţie de parametrii şi obiectivele introduse de utilizator. Spre exemplu, prin introducerea preţurilor biletelor pentru toate locurile dintr-o locaţie, utilizatorul pot vedea un plan de alocare a scaunelor astfel încât veniturile sunt optimizate la maxim.

Software-ul de optimizare ia în considerare date precum dimensiunile culoarelor, rândurilor, scaunelor, capacitatea generală şi preţurile biletelor. Utilizatorii pot alege distanţa dintre grupuri şi/sau dimensiunea maximă a grupului de persoane care stau împreună, două scenarii total diferite. O analiză SAS a arătat că dacă spectatorii sunt dispuşi pe scaune cu o distanţă de 2m între ei, se poate utiliza doar 15% din capacitatea stadionului. Cu toate acestea, dacă oamenii stau în grupuri de maxim patru persoane, fără scaune libere între ei, acelaşi procent va creşte până la 30%, mai aminteşte comunicatul de presă.

Desigur, există încă îngrijorări cu privire la modul în care va funcţiona planul de alocare a scaunelor în realitate, întrucât fanii nu rămân aşezaţi pe toată durata meciului - circa trei ore dacă luăm în considerare faptul că oamenii ajung de obicei mai devreme, cu aproximativ o oră înainte de începerea unei partide de fotbal. Soluţia SAS pentru optimizarea locaţiei poate rula, totuşi, scenarii în care intrările şi ieşirile de pe culoar sunt lăsate deschise, ceea ce permite oamenilor să se deplaseze fără să interfereze cu zona de siguranţă a altcuiva.

Luând în calcul evoluţia diferită a cazurilor de COVID19 pe glob, regulile de distanţare şi protejare împotriva virusului se pot schimba rapid. Pe lângă îndrumările din partea instituţiilor naţionale de sănătate, consillile locale şi asociaţiile sportive pot avea propriile cerinţe. Parametrii SAS pentru optimizarea spaţiului sunt uşor de schimbat, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot relua facil şi rapid scenarii de optimizare şi pot identifica noi scenarii adecvate de ocupare a locurilor într-o arenă, pe măsură ce reglementările sunt actualizate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie