Cushman & Wakefield Echinox încheie o nouă tranzacţie cu Sameday

G.U.
Comunicate de presă /

Stefan Surcel, Consultant Land & Industrial Cushman & Wakefield Echinox

Stefan Surcel, Consultant Land & Industrial Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox continuă să îşi consolideze departamentul de Land & Industrial prin recrutarea lui Ştefan Surcel în cadrul echipei şi încheie o nouă tranzacţie cu Sameday, al doilea contract de închiriere intermediat pentru firma de curierat în ultimele luni, conform unui comunicat de presă.

Având o experienţă de patru ani pe piaţa imobiliară, Ştefan Surcel s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de consultant al departamentului industrial şi terenuri, oferind consultanţă pentru închirierea proprietăţilor industriale şi logistice, facilitarea procesului de vânzare/cumpărare a terenurilor, analiză de piaţă şi due diligence.

Stefan Surcel, Consultant Land & Industrial Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Lucrând într-o echipă experimentată, într-un context atipic creat de această pandemie, sunt motivat să mă autodepăşesc. Experienţa mea profesională în zona de real estate s-a concentrat până în prezent pe zona rezidenţială şi în sectorul comercial, unde am contribuit la expansiunea unui lanţ farmaceutic. Şansa de a activa şi în zona industrială îmi completează cunoştinţele într-un sector ce s-a dovedit în această perioadă de importanţă strategică pentru economie."

La scurt timp de la venirea în companie, Ştefan a fost implicat în tranzacţia de extindere pe piaţa locală a firmei de curierat Sameday prin închirierea unui spaţiu cu o suprafaţă de 2.100 metri pătraţi în TBM Industrial Park din localitatea Rudeni.

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Piaţa de consultanţă imobiliară oferă încă multe oportunităţi de dezvoltare. Împreună cu Ştefan am căutat o locaţie adaptată pentru cerinţele Sameday privind o suprafaţă relativ mică de depozitare, cu un număr foarte mare de locuri de parcare şi am identificat o variantă optimă de spaţiu, într-o locaţie foarte avantajoasă, vizavi de depozitul lor central, cu o configuraţie ce corespunde exact cerinţelor."

Sameday a mai închiriat recent, în cadrul unei tranzacţii intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, un spaţiu de depozitare cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi situat în Tunari, la nord de Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

26 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5042
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4621
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7471

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Legal Accelerators

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie