Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai şi Maryland

T.A.
Comunicate de presă /

Mădălin Dumitru

Mădălin Dumitru

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată şi condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. Grupul de companii, fondate şi conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro, conform unui comunicat remis redacţiei noastre.

(Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaţionale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc.

"Securitatea cibernetică este o zonă extrem de sensibilă pentru companii, oricine este vizat de un atac cibernetic cu efecte devastatoare. Noi încă nu am întâlnit niciun client la care să nu găsim măcar o problemă de securitate.

Cu cât managerii înţeleg această realitate, cu atât mai protejate sunt companiile şi clienţii lor. Am ajuns să tot spunem celor însărcinaţi cu securitatea cibernetică < < Better Safe Than Sorry > >. Aşa că avem un slogan cu totul desprins din realitate", declară Mădălin Dumitru, CEO Cyber Smart Defence.

Peste 17 specialişti şi câteva vedete în Securitate Cibernetică (Cyber Smart Defence) CSD acoperă piaţa mondială de securitate cibernetică cu birouri în Bucureşti, în Dubai (UAE) unde a făcut joint venture cu un mare grup de companii - AL HABTOOR ENTERPRISE şi Maryland (SUA) cu un număr de 17 specialişti, dublaţi ca "vedete" mondiale în materie de securitate cibernetică, se mai arată in document.

"Avem deja în companie unii dintre cei mai buni "hacker etici" din lume, cu nume recunoscute la nivel mondial pe zona de securitate cibernetică precum TinKode (Răzvan Cernăianu), CTO-ul Cyber Smart Defence", declară Mădălin Dumitru.

De asemenea, în componenta echipei CSD se află şi doi foşti militari americani care au activat peste 20 de ani în zona de Cyber Counter Terrorism & Cyber Itelligence (SIGINT).

Statisticile arată că 2018 este anul în care s-au intensificat atacurile cibernetice la nivel mondial. "Să crezi că nu te poate < < lovi > > o asemenea problemă este la fel de nociv ca atunci când crezi că eşti suficient de bine protejat. Dacă ar fi să dau un sfat, aşa cum mă tot întreabă clienţi din România, Statele Unite sau Ţările Arabe, orice companie ar trebui să îşi verifice securitatea cibernetică măcar o dată, este vital; e la fel ca în cazul oamenilor care trebuie să meargă să îţi facă analize măcar o dată pe an", susţine Madălin Dumitru.

Companii mici sau mari au avut probleme în 2018, cele mai răsunătoare cazuri autohtone sunt LEONI sau DACIA, iar la nivel mondial s-a vorbit despre TARGET, MARRIOTT sau ASHLEY MADISON, dar acestea sunt o picătură în ocean. În 2018 au fost sute de mii de astfel de incidente.

Piaţa companiilor care se ocupă de Securitate Cibernetică este extrem de volatilă, marile corporaţii se uită în acest moment după achiziţii. La nivelul României sunt câteva companii interesante, iar câteva dintre ele au reuşit să treacă graniţa cu proiecte semnificative. "Noi suntem deja curtaţi de companii mari şi corporaţii din afara ţării, dar momentan nu suntem interesaţi să vindem pentru că avem planuri mari în anii urmatori", declară Mădălin Dumitru.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Topul Naţional al Firmelor 2019
Energy Transition 2019
Business Card
BTPay
Centrul de conferinţe Sheraton
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS