Abonament gratuit

DACIAN CIOLOŞ, DUPĂ CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: "România are dreptul la normalitate"

T.M.
Fonduri Europene /

Dacian Cioloş (Sursa foto: Twitter)

Dacian Cioloş (Sursa foto: Twitter)

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, consideră că, prin decizia dată, astăzi, de Instanţa supremă, agenda personală a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, nu mai este suprapusă cu agenda publică.

"Să ne întoarcem într-o lume normală. Agenda personală a domnului Dragnea nu mai e suprapusă cu agenda publică. România are dreptul la normalitate şi acum e timpul să ne apucăm să reparăm ce au stricat PSD şi ALDE şi să construim o ţară aşa cum ne dorim", a scris Cioloş pe Facebook.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, astăzi, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cu ce drept te ai găsit tu sa vorbești IUBITUL POPONAR ULUI IOHANES tu nici o data în vecii nu ai fost de ROMANII ales ci ai fost pus după MASACRUL COMANDAT DE VOI DOI ȘI GUSATI DE LA S. R. I. care se rup scaunele cu ei ATEILOR fără DUMNEZEU BĂUTORI LOR DE SINGE. O sa va judece el DUMNEZEU întârzie dar nu uita DIAVOLILOR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS