Dan Chiran noul Contract Logistics Manager la GEFCO România

M.I.
Companii #Transporturi /

Dan Chiran noul Contract Logistics Manager la GEFCO România

În calitatea sa de Contract Logistics Manager la GEFCO România, Dan Chiran va fi responsabil de toată activitatea operaţională a filialei, legată de transportul rutier de marfă şi depozitare, conform unui comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Dan Chiran, Contract Logistics Manager la GEFCO România, a declarat: "Mă bucur că pot dezvolta şi implementa soluţii logistice performante pentru clienţi, alături de echipa de profesionişti care este la GEFCO. Obiectivul nostru este să consolidăm poziţia GEFCO în România, luând în considerare dinamica domeniului şi provocările pe care le aduce."

Dan Chiran absolvent al Facultăţii de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi şi-a început activitatea în domeniul transporturilor şi logisticii în anul 2005, cu 13 ani de experienţă în domeniu, în diverse roluri operaţionale şi de management. Pe lângă expertiza tehnică dobândită, Dan a acumulat şi o experienţă managerială solidă şi a coordonat activitatea unei echipe de peste 200 de persoane.

Prin această numire, GEFCO România îşi consolidează echipa managerială şi continuă dezvoltarea, în linie cu aşteptările crescute ale clienţilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS