Dan Podaru va candida la Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Ecologist Român

T.B.
Politică / 19 aprilie

Dan Podaru va candida la Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Ecologist Român

Dan Podaru, fost consilier local PNL, anunţă că va candida la Primăria Sectorului 1 din partea Partidului Ecologist Român, conform paginii sale de socializare.

Totodată, începând de vineri, Podaru este membru PER şi preşedintele filialei din Sectorul 1, informează sursa.

Potrivit postării sale, "Fidel promisiunii mele de a fi un primar al oamenilor şi nu al partidelor politice, doresc să vă aduc la cunoştinţă că, din raţiuni obiective (întârzieri apărute în procesul de înregistrare a Partidului Alianţa Sectorului 1), am acceptat propunerea Partidului Ecologist Român (PER) de a candida la funcţia de primar al Sectorului 1 sub sigla acestei formaţiuni".

Podaru subliniază că PER va susţine integral programul electoral comunicat sub egida Alianţa Sectorului 1, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Priorităţile acestuia sunt: amenajarea şi reabilitarea tuturor spaţiilor verzi din Sectorul 1; redeschiderea şi modernizarea pieţelor din sector; facilitarea sistemului de eliberare a autorizaţiilor de funcţionare pentru antreprenori; soluţionarea problemelor de acces şi urbanism ale cartierului Greenfield; reamenajarea şi taluzarea malurilor lacului Băneasa; soluţionarea "crizei gunoiului"; crearea de noi locuri de parcare; schimbarea celor peste 1.000 de lifturi uzate din blocurile sectorului, transmite sursa.

Conform sursei indicate, "După o discuţie constructivă cu preşedintele PER, Florin Secară, am ajuns la concluzia că este momentul să ne unim eforturile pentru a pune capăt degringoladei politice create de alianţa forţelor de dreapta (USR, PMP şi Forţa Dreptei), care - în pofida managementului dezastruos al actualului primar Clotilde Armand - au decis să susţină o nouă candidatură a ei la Primăria sectorului 1. De asemenea, prin acţiunea noastră dorim să atragem atenţia asupra strategiei de non-combat politic la adresa lui Clotilde Armand adoptată de partidele la putere PSD-PNL, prin promovarea unui candidat lipsit experienţă în administraţia publică, în persoana lui George Tuţă", transmite Podaru.

Lista de candidaţi la funcţia de consilier local în cadrul Primăriei sectorului 1 rămâne neschimbată, primele poziţii fiind ocupate de către Daniel Podaru, Daniela Amarfei (reprezentanta Greenfield), Cătălin Apostol (preşedintele Asociaţiei Băneasa Lac).

"PER a oferit garanţii că nu va exercita nicio presiune asupra modului în care intenţionez să acţionez în deplină transparenţă şi dialog cu cetăţenii Sectorului 1 pentru a elabora şi susţine proiecte exclusiv în folosul acestei comunităţi. Alianţa Sectorului 1 devine prin aceasta alianţa cetăţenilor PER care doresc să pună capăt administraţiei dezastruoase a primarului Clotilde Armand şi care sunt dispuşi să susţină o echipă de profesionişti condusă de mine pentru a schimba radical modul în care este administrat sectorul 1", transmite sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0237
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8519
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.7888

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb