Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Dana Gruia Dufaut, numită Ambasador Destinaţia Monaco

Comunicate de presă /

Dana Gruia Dufaut, numită Ambasador Destinaţia Monaco

Dana Gruia Dufaut, avocat membru al Barourilor din Paris şi din Bucureşti, fondator al Cabinetului de Avocat Gruia Dufaut, a primit titlul de Ambasador Destinaţia Monaco în cadrul ceremoniei oficiale organizate cu prilejul reuniunii "Clubului Ambasadorilor Destinaţia Monaco", din 11 septembrie de la Bucureşti, în prezenţa E.S. Ambasadorul Principatului Monaco în Italia şi România, Dl. Robert Fillon, şi a Consulului onorific al Principatului Monaco în România, Dl. Sergio Faleschini.

"Clubul Ambasadorilor Destinaţia Monaco" din România reuneşte 23 de personalităţi româneşti care activează în diverse domenii, dispuse să contribuie la dezvoltarea schimburilor comerciale dintre România şi Monaco, prin valorificarea relaţiilor lor profesionale şi personale, informează un comunicat remis Redacţiei noastre.

Ambasadorul monegasc, Robert Fillon, şi consulul onorific al Monaco în România, Sergio Faleschini, i-au salutat pe participanţii la reuniune, subliniind rolul important pe care il pot juca Ambasadorii Destinaţia Monaco în dezvoltarea relaţiilor şi a parteneriatelor de afaceri.

Dana Gruia Dufaut a fost nominalizată pentru a primi acest titlu, in cadrul reuniunii "Clubului Ambasadorilor Destinaţia Monaco" din 6 mai 2019, de la Bucureşti.

"Odată cu acceptarea mea în Clubul exclusivist al ambasadorilor Destinaţia Monaco mă declar pregătită să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor dintre Principatul Monaco şi România. Sunt convinsă că, Principatul Monaco şi dumneavoastră, toţi cei prezenţi aici în această seară, veţi fi alături de noi pentru a ne susţine în îndeplinirea acestui obiectiv comun care este promovarea afacerilor şi valorilor europene", a declarat Dana Gruia Dufaut în cadrul ceremoniei oficiale, informează acelaşi comunicat.

Dana Gruia Dufaut are o experienta de peste 30 de ani în avocatura de business. În România a condus din 1991 numeroase proiecte juridice, oferind asistenţă pentru companii străine, în cadrul proceselor de pătrundere pe piaţa locală, în operaţiuni de privatizare, achiziţii locale, joint-venture, PPP, investiţii greenfield. Distinsă de statul francez în 2016 cu Legiunea de Onoare în Grad de Cavaler, Dana Gruia Dufaut este un membru activ al comunităţii de afaceri franco-române, fiind aleasă în 2010 membru în Consiliul Director al Camerei de Comerţ Franceze în România, iar în 2014 - consilier consular al Franţei pentru România şi Republica Moldova.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS