DE ANUL VIITORTarom va avea curse care vor uni toate regiunile ţării

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi /

Tarom va avea curse care vor uni toate regiunile ţării

Tarom va avea curse interne, de linie, ce vor uni toate regiunile ţării, începând de anul viitor, a anunţat, vineri, directorul General al companiei aeriene Werner-Wilhelm Wolff.

Acesta a spus, citat de Agerpres: "În 2019, Tarom va uni toate regiunile din România cu zboruri interne. În Constanţa, am fost prezenţi anul acesta, prin programul întocmit în iarnă, la scurt timp după ce am preluat managementul, cu o cursă de Satu-Mare cu două frecvenţe săptămânale, care are succesul scontat. La Constanţa nu am fost prezenţi de prea mult timp şi, sincer, m-am gândit cum ar fi să conectăm şi Bucureşti de Constanţa şi este de luat în calcul şi o astfel de pers­pectivă. Eu văd un interes crescut pentru Constanţa, dar trebuie schimbată, totuşi, imaginea turismului de pe litoral".

Directorul general al companiei a atras atenţia operatorilor locali de turism asupra calităţii produsului oferit de staţiunile litorale, susţinând că trebuie să creas­că calitatea serviciilor, pentru a putea atrage mai mulţi turişti străini: "Este o opinie personală, dar eu sunt dezamăgit de aspectul litoralului, unde am revenit, vara aceasta, după mulţi ani, şi am constatat că avem o problemă în a ne vinde produsul turistic; cu şezlonguri din lemn, cu o faleză aglomerată, în Mamaia. Am rămas cu un gust amar în Mamaia, pe plajă, unde am mers sute de metri, nu doar într-un loc. Ne prezentăm într-un mod neprofesionist, nepotrivit pentru a ne vinde în străinătate. Pot spune că am găsit un singur loc agreabil, undeva la Eforie, între Eforie Nord şi Eforie Sud. Dacă vrem să aducem turişti străini, noi trebuie să le oferim ceva acestora pentru banii plătiţi. Sunt de acord că trebuie să vindem litoralul românesc, aşa cum cer companiile din turism, dar trebuie să ne facem temele mai bine. Nu înseamnă că dacă am creat câteva oaze, la Mamaia, care unele poate că arată chiar mai bine decât în străinătate, oferim atractivitate pe litoral. Suntem o ţară foarte atractivă, avem potenţial de a aduce clientelă multă, dar trebuie să fim mai organizaţi, mai aplicaţi. Asta aştept de la dumneavoastră. Tarom vă dă posibilitatea să vindeţi pe pieţele externe, dar trebuie să faceţi ceva şi dumneavoastră pentru asta".

Reprezentantul Tarom a anunţat că, pentru anul 2019, compania aeriană vrea să pună la dispoziţia tur-operatorilor români între două şi patru aeronave, pentru a deservi cursele charter pe care acestea le vor organiza şi oferta turiştilor în cadrul pachetelor externe.

Werner Wilhelm Wolff a mai precizat că societatea consideră drept prioritară reluarea zborurilor către China: "Anul viitor, pe 5 octombrie, se împlinesc 70 de ani de când România a recunoscut oficial R.P. China ca stat suveran, fiind a treia ţară din lume, după URSS şi Bulgaria, şi eu sper ca, în acest context, să avem şi noi un eveniment care să celebreze acest moment istoric. Dar se ştie că majoritatea turiştilor chinezi folosesc limba maternă şi pentru a fi atrăgători pe acea piaţă trebuie să ne uităm şi noi la francezi, care au informaţii publice, în zonele turistice, scrise în trei limbi internaţionale - franceză, engleză şi chineză".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS