Depozitarul Central oferă gratuit serviciul de înregistrare a codului IBAN pentru plata dividendelor

Comunicate de presă /

Depozitarul Central oferă gratuit serviciul de înregistrare a codului IBAN pentru plata dividendelor

Depozitarul Central oferă gratuit serviciul de înregistrare a codului IBAN pentru plata dividendelor. În acest fel, Depozitarul Central se alătură iniţiativei Autorităţii de Supraveghere Financiară şi susţine, pentru al 4-lea an consecutiv, organizarea evenimentului Săptămâna Mondială a Investitorului - "World Investor Week" (WIW)

"Ne bucurăm în mod deosebit să participăm pentru al patrulea an consecutiv la acest eveniment tradiţional al industriei financiare, într-un context extrem de special. Pe de o parte, este prima ediţie la care România participă după promovarea la statutul de piaţă emergentă, ceea ce amplifică entuziasmul şi bucuria cu care ne implicăm în acest proiect. Însă, anul acesta, evenimentul se supune rigorilor impuse de pandemie, ceea ce presupune şi noi provocări. Cu atât mai mult, trebuie să adresăm felicitări Autorităţii de Supraveghere Financiară, ambasadorul evenimentului în România, care reuşeşte în fiecare an să organizeze şi să amplifice ecourile WIW în zona fiananciară românească, menţinând astfel conexiunea cu pieţele internaţionale, indiferent de circumstanţe. Aşa că, vă propun să ne bucurăm de acest eveniment care, deşi atipic, promite să ne ofere cel puţin la fel de multe informaţii interesante, momente speciale şi veritabila celebrare a investitorilor, actuali şi potenţiali, ca în anii precedenţi.

Mulţumim organizatorilor pentru invitaţia de ne alătura, din nou, World Investor Week - suntem cu adevărat onoraţi de acest parteneriat. Vreau, de asemenea, să vă asigur că Depozitarul Central rămâne consecvent în acţiunile de educaţie financiară, dar şi în eforturile sale de promovare activă a pieţei de capital româneşti, astfel încât aceasta să devină accesibilă şi de interes pentru un segment cât mai vast şi mai diversificat de participanţi."a declarat Silvia Buicănescu, director general al Depozitarului Central.

Deţinătorii de instrumente financiare care nu sunt clienţi ai unui intermediar îşi vor putea înregistra gratuit la Depozitarul Central codul IBAN pe baza actului de identitate, al unui extras de cont de la bancă şi a completării formularului de colectare a codului IBAN, timp de o săptămână, începând cu data de 5 octombrie 2020, prin transmiterea documentelor necesare înregistrării codului IBAN, utilizând serviciile poştale sau corespondenţa electronică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro