Abonament gratuit

Depozitarul Central va distribui dividende pentru OMV PETROM S.A.

A.D.
Comunicate de presă /

Depozitarul Central va distribui dividende pentru OMV PETROM S.A.

Distribuirea dividentelor pentru acţionarii OMV PETROM S.A. se va face de către Depozitul Central în perioada 05.06.2020 - 06.06.2023. Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2019, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,031 lei, informează comunicatul de presă trimis redacţiei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 14.05.2020.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 05.06.2020.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi

registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Sursa informează că plata pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-GSG S.A. din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie