DEZBATEREA BURSA - ELECTROMOBILITATEA - PROBLEMATICĂ ŞI SOLUŢII / MIHAI CIOBANU, ELECTROMAGNETICA:"Sunt primării care nu au depus niciun proiect pe electromobilitate"

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii /

Mihai Ciobanu

Mihai Ciobanu

Sunt primării care nu au depus niciun proiect pe electromobilitate, una dintre ele fiind Primăria Capitalei, a subliniat Mihai Ciobanu, director de dezvoltare în cadrul Electromagnetica.

Domnia sa a menţionat că întreprinderea pe care o reprezintă a reuşit să încheie câteva parteneriate public-private cu unele autorităţi locale, în vederea promovării transportului electric. "Noi venim cu echipamentele, primăriile cu energia şi tarifele locurilor de parcare. Este un prim pas, întrucât, pe lângă oraşele mari, există o necesitate majoră de infrastructură pentru automobilele electrice în oraşele de tranziţie", a menţionat domnia sa.

Potrivit domnului Ciobanu, Electromagnetica a început încă de acum circa trei ani să dezvolte echipamente pentru încărcarea maşinilor electrice, dar se loveşte de diverse probleme în procesul de furnizare a acestora. Domnul Ciobanu consideră că autorităţile publice au un rol foarte important în rezolvarea acestora, începând de la tarifarea energiei necesare. Specialistul a evidenţiat că, pentru tarifare, intervine investiţia în echipamente şi racordare, care atârnă destul de greu în tariful final.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS