Digi Communications NV anunţă conferinţa telefonică cu investitorii pentru prezentarea raportului semestrial H1 2021

Comunicate de presă / 6 - 7 august 2021

Digi Communications NV anunţă conferinţa telefonică cu investitorii pentru prezentarea raportului semestrial H1 2021

Digi Communications N.V. ("Digi") anunţă că pe data de 13 august 2021, la ora 14:00 UK/ 16:00 EEST (ora locală a României) va organiza o conferinţă telefonică pentru prezentarea rezultatelor financiare semestriale H1 2021.

Pentru a participa la conferinţa telefonică, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile afişate pe site-ul nostru: https://www.digi-communications.ro/ro/relatia-cu-investitorii/actiuni/calendar-financiar. Termenul limită pentru preînregistrare este până la ora 12:00 UK/ 14:00 EEST (ora locală a României) în data de 13 august 2021.

Înregistrarea conferinţei telefonice va fi disponibilă timp de 30 de zile pe site-ul: www.digi-communications.ro

Despre Digi Communications NV

Suntem un lider european în soluţii de telecomunicaţii, pe baza numărului de unităţi generatoare de venituri ("RGUs") şi un furnizor de top de servicii de telecomunicaţii pe pieţele din România şi Ungaria, cu operaţiuni semnificative în Spania şi cu prezenţa şi în Italia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro