Digi Communications NV anunţă conferinţa telefonică cu investitorii pentru prezentarea raportului semestrial H1 2022

Comunicate de presă / 5 august

Digi Communications NV anunţă conferinţa telefonică cu investitorii pentru prezentarea raportului semestrial H1 2022

5 august 2022

Digi Communications N.V. ("Digi") anunţă că pe data de 12 august 2022, la ora 16:00 UK/ 18:00 EEST (ora locală a României) va organiza o conferinţă telefonică pentru prezentarea rezultatelor financiare semestriale H1 2022.

Pentru a participa la conferinţa telefonică, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile afişate pe site-ul nostru: https://www.digi-communications.ro/ro/relatia-cu-investitorii/actiuni/calendar-financiar pentru a vă preînregistra. Termenul limită pentru preînregistrare este până la ora 14:00 UK/ 16:00 EEST (ora locală a României) în data de 12 august 2022.

Înregistrarea conferinţei telefonice va fi disponibilă pe site-ul nostru timp de 30 de zile: www.digi-communications.ro

Despre Digi Communications NV

Suntem un lider european în soluţii de telecomunicaţii, pe baza numărului de unităţi generatoare de venituri ("RGUs") şi un furnizor de top de servicii de telecomunicaţii pe pieţele din România şi Spania, cu prezenţă în Italia şi Portugalia.

Contact

Digi Communications NV

Tel: +4031 400 6505

investor.relations@digi-communications.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

12 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8909
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7450
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0380
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7696
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.6466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro