Digi Communications NV anunţă prezentarea Rezultatelor Financiare pentru Trimestrul I 2021

Comunicate de presă / 06 - 07 mai

Digi Communications NV anunţă prezentarea Rezultatelor Financiare pentru Trimestrul I 2021

Digi Communications N.V. ("Digi") anunţă că pe data de 17 mai 2021, la ora 14:00 UK/ 16:00 EEST (ora locală a României) va organiza o conferinţă telefonică pentru prezentarea Rezultatelor Financiare pentru Trimestrul I 2021, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Pentru a participa la conferinţa telefonică, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile afişate pe site-ul nostru: https://www.digi-communications.ro/ro/relatia-cu-investitorii/actiuni/calendar-financiar pentru a vă preînregistra. Termenul limită pentru preînregistrare este până la ora 12:00 UK/ 14:00 EEST (ora locală a României) în data de 17 mai 2021", se arată în comunicatul Digi.

Înregistrarea conferinţei telefonice va fi disponibilă pe site-ul www.digi-communications.ro timp de 30 de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sistemul bancar după un an de pandemie”
Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1233
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7569
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.1626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro