Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Directorii agenţiilor de Plăţi din Uniunea Europeană, reuniţi în Capitală

C.M.
Internaţional /

Directorii agenţiilor de Plăţi din Uniunea Europeană, reuniţi în Capitală

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) organizează la Bucureşti, alături de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, cea de-a 45-a Conferinţă a directorilor agenţiilor de plăţi din Uniunea Europeană, în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 mai 2019, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), potrivit unui comunicat al APIA.

Conferinţa este un eveniment informal bianual, organizat în cadrul preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, destinat, în primul rând, directorilor agenţiilor de plăţi din toate statele membre ale UE şi din statele candidate, dar care se bucură totodată de participarea reprezentanţilor unor instituţii europene de marcă, precum Comisia Europeană şi Curtea de Conturi Europeană.

Evenimentul reprezintă platforma ideală pentru întărirea dialogului şi a cooperării între agenţiile de plăţi ale UE în vederea îmbunătăţirii proceselor şi a rezultatelor punerii în aplicare a Politicii Agricole Comune (PAC).

"Conferinţa de la Bucureşti îşi propune să faciliteze schimbul de experienţă, bune practici şi lecţii învăţate în rândul agenţiilor de plăţi, pentru identificarea provocărilor comune cu care acestea se confruntă în actuala perioadă de programare, dar şi a unor posibile soluţii comune. Totodată, conferinţa urmăreşte să abordeze perspectivele şi provocările subsumate procesului de tranziţie de la actuala la viitoarea PAC după 2020 şi va beneficia de prezentări, ateliere de lucru, dezbateri şi contribuţii din partea tuturor actorilor implicaţi în proiectarea şi implementarea PAC (agenţiile de plăţi, Comisia Europeană, Curtea de Conturi Europeană)", se spune în comunicatul APIA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS