Distrigaz Deva va continua proiectele de reabilitare a sistemului de distribuţie a gazelor naturale din Hunedoara

Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 19 februarie 2004

Sucursala Deva a "Distrigaz Nord" va continua, în acest an, reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în judeţul Hunedoara, care are ca scop evitarea întreruperilor în furnizarea gazelor naturale, asigurarea unei presiuni normale şi creşterea siguranţei în exploatarea gazelor naturale. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, programul de investiţii al Sucursalei Deva pentru anul în curs cuprinde lucrări de înlocuire a 20 km de conducte şi a branşamentelor în Deva, Hunedoara, Orăştie, Călan şi Bejan. Valoarea investiţiilor depăşeşte 26 miliarde de lei.

"Distrigaz Nord" va înlocui, în Deva, reţelele vechi de gaze naturale de pe străzile Munteniei, Bucovinei, Ardealului, Digului, Hărăului, Banatului, Vuia, Grigorescu, Bărnuţiu, Viilor, Crîn-gului, Izvorului, Lazăr, Bariţiu, Kogălniceanu, Văcărescu, Îm-păratul Traian, Toamnei, Mihai Eminescu, Horea, Tribunu Solomon, George Enescu, Mihai Viteazu şi Plevnei, precum şi conducta de repartiţie pentru Fabrica de mătase.

Lungimea totală a conductelor şi branşamentelor de distribuţie a gazelor naturale, care vor fi înlocuite, este de 13,4 km, iar valoarea investiţiei este de peste 19 miliarde de lei.

Conductele şi branşamentele care vor fi înlocuite în municipiul Hunedoara se află pe străzile Brădet, Aleea Chizid, Primăverii şi Topitorului. Lungimea totală a acestora este de 1,85 km, iar valoarea investiţiei de aproximativ 3 miliarde de lei.

În Orăştie conductele şi branşamentele înlocuite de "Distrigaz Nord" măsoară 1 km şi costă 2,4 miliarde de lei.

La Călan se va înlocui conducta de presiune medie între Staţia de Reglare-Măsurare Transport Călan Băi şi Staţia de Re-glare-Măsurare Sector Oraşul Nou Călan cu o lungime de 3,7 km şi o valoare a investiţiei de aproximativ 1,750 miliarde lei, iar în localitatea Bejan se va realiza o conductă de presiune medie cu lungimea de 20 m, în valoare de 204 milioane lei, care va traversa pîrîul Caian.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro