Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

"Donald" şi "Hillary" se înfruntă din nou pe Twitter

D.I.
Internaţional /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Donald Trump, ameninţat de o procedură de destituire şi devenit tot mai agresiv pe reţeaua sa preferată de socializare Twitter, a atacat-o pe fosta sa rivală în alegerile din 2016, Hillary Clinton, relatează AFP.

"Cred că Hillary corupta ar trebui să intre în cursă şi să-i smulgă nominalizarea lui Elizabeth Warren, superstângista", a scris marţi pe Twitter Trump, între un mesaj despre audieri în Congres, pe care le-a catalogat drept "tribunal fals" şi altul în care-i mulţumeşte unui poliţist din Minneapolis pentru susţinerea sa.

"Dar cu o singură condiţie. Corupta trebuie să-şi explice toate marile crime şi fraude, inclusiv cum şi de ce a şters 33.000 de e-mailuri după ce a fost citată să compară", adaugă el.

Acest mesaj intervine după ce Casa Albă l-a împiedicat pe ambasadorul american la Uniunea Europeană (UE) să fie audiat în Congres şi în contextul în care Elizabeth Warren se impune tot mai mult în alegerile primare democrate, iar a patra dezbatere democrată este programată săptămâna viitoare.

Mesajul nu a rămas fără replica lui Clinton. Fosta candidată democrată învinsă în alegerile rezidenţiale din 2016 îi răspunde să nu o "tenteze".

"Nu mă tenta. Fă-ţi treaba", i-a replicat fostul secretar de Stat.

Hillary Clinton se află în plină campanie de promovare a cărţii "The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience", pe care a scris-o împreună cu fiica sa Chelsea.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS