DRAGNEA:"Impactul total bugetar al măsurilor din programul de guvernare este de 2,65 miliarde lei"

Mina Irina
Politică /

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Impactul total bugetar al măsurilor din programul de guvernare este de 2,65 miliarde de lei, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Dragnea a scris: "Acesta este răspunsul la toate atacurile din ultima vreme: măsurile adoptate de Guvernul nostru, al tuturor românilor! Fiecare măsură, beneficiarii ei, impactul bugetar, precum şi termenul de la care intră în vigoare. Iar toate au fost promisiuni făcute în campanie, pe care, iată, deja le-am onorat. Impactul total este de 2,65 miliarde lei".

Totodată, acesta a îndemnat oamenii să calculeze ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, "pierduţi pe drum de tehnocraţi", conform sursei citate.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Iara incepe Dragnea cu diversiuni....Chiar vrei sa prostesti pe toata lumea...vezi ca "da zapada peste tine " si poate iti mai vine vreo idee.

    Ce calcule sa-si faca oameni...uite ca ar trebui sa-l pupi pe Ciolos...ca daca el n-a facut incasarile la nivel prognozat...ti-a lasat tie sa -i incasezi pe 2017...Nu e mai bine asa ???Daca-i incasa Ciolos ii distribuia in anul 2016..dar sa gandit la matale sa-ti lase un potential venit pentru 2017....De ce nu spui asa..????Mare diversionist mai esti.... 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS