DRAGOŞ MESAROŞ, GOLDRING:"Încercăm să listăm şi Norofert, până la finalul anului"

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

"Încercăm să listăm şi Norofert, până la finalul anului"

Casa de brokeraj Goldring, care tocmai a intermediat cu succes listarea iHunt Technology pe platforma AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), mai ţinteşte aducerea unei companii pe Sistemul Alternativ de tranzacţionare al bursei, până la finalul acestui an.

Dragoş Mesaroş, director de tranzacţionare al Goldring, ne-a declarat: "Încercăm să aducem şi Norofert la bursă. Va fi tot o listare tehnică (n.r. precum cea a iHunt) şi încercăm să o realizăm până la finalul anului, dar nu întotdeauna ţine numai de noi".

Norofert Organics produce îngrăşăminte destinate agriculturii ecologice, pe baza tehnologiei proprii Bio Chain, care utilizează materii prime de origine vegetală şi animală, componente bacteriene şi microorganisme. Compania realizează şi fitosanitare organice, cum ar fi insecticide şi fungicide, fertilizatoare foliare si tratament de sămânţă.

Astfel, prin operaţiunea de piaţă, care va fi realizată de Goldring în colaborare cu Tradeville, este posibil să se marcheze intrarea la bursa noastră a primei companii din domeniul agro-tehnologiei.

În 2018, Grupul Norofert, care include trei entităţi, respectiv Norofert Eco, Norofert Organics şi Norofert Fitofarma, a obţinut o cifră de afaceri de aproape 9,24 milioane de lei, cu circa 78% peste cea realizată în 2017, de 5,18 milioane de lei.

Profitul net la nivel consolidat al anului trecut s-a ridicat la aproximativ 3,79 milioane de lei, cu mult peste cel din 2017, de doar 0,16 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS