După crearea unei companii de dezvoltare imobiliară cu un portofoliu de proiecte în valoare de peste 400 de milioane de euro, fondatorii Speedwell intră în acţionariatul start-up-ului de Property Tech Sigtree

Comunicate de presă / 23 septembrie

După crearea unei companii de dezvoltare imobiliară cu un portofoliu de proiecte în valoare de peste 400 de milioane de euro, fondatorii Speedwell intră în acţionariatul start-up-ului de Property Tech Sigtree

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere şi Didier Balcaen, intră în acţionariatul start-up-ului de Property Tech Sigtree, lansat în urmă cu 3 ani pentru a optimiza serviciile de property management, tenant engagement şi helpdesk. 

Antreprenorii belgieni Jan Demeyere şi Didier Balcaen aduc o vastă experienţă internaţională, obiectivul lor pe termen scurt fiind lansarea platformei Sigtree în Belgia, Luxemburg şi alte ţări europene, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Este foarte important să obţinem o creştere accelerată a business-ului şi să acaparăm un procent cât mai mare din piaţă. Ne bucurăm că am reuşit să avem alături de noi investitori cu experienţă, care, pe lângă contribuţia financiară, vin cu un know-how valoros, care ne ajută să obţinem dezvoltarea rapidă a business-ului. Odată prezenţi în Belgia, adopţia va fi mult mai uşoară în ţări ca Franţa şi Olanda", spune Vlad Costea, Fondator & CEO Sigtree Technologies.

"Primul contact cu Sigtree a avut loc în 2019, în cadrul unui Hackathon organizat de Proptech România, iar de atunci am urmărit evoluţia soluţiei lor. Platforma actuală adresează o nevoie reală a dezvoltatorilor imobiliari, aceea de a-şi optimiza procesul de prezentare a beneficiilor, şi, în acelaşi timp, de a rezolva problemele comunicate de noii proprietari sau chiriaşi, atât în proiectele office cât şi în cele rezidenţiale sau de retail. Văd un mare potenţial în scalarea acestei soluţii la nivel internaţional şi mă bucur că pot susţine echipa Sigtree cu experienţa şi network-ul meu", afirmă Didier Balcaen, Fondator şi CEO Speedwell.

Speedwell este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din România. În momentul de faţă, are mai multe proiecte în derulare în Bucureşti, printre care Triama Residence si The Ivy pe segmentul rezidenţial, clădirea de birouri MIRO şi proiectul industrial SPACEPLUS. În alte oraşe ale ţării, portofoliul companiei include ansamblurile de tip mixed-use Record Park în Cluj-Napoca, Paltim în Timişoara şi proiectul rezidenţial cu funcţiuni de retail, Riverside City în Râmnicu Vâlcea. Soluţia dezvoltată de Sigtree va fi implementată în continuare în proiectele de rezidenţial, birouri, retail şi industrial.

Speedwell este unul din primii clienţi care a folosit soluţia dezvoltată de Sigtree şi a ajutat în mod constant cu feedback, atât din perspectiva operatională, cât şi a utilizatorilor finali, aspect care a dus la o evoluţie constantă a produsului conform cu nevoile reale ale pieţei.

 

Investiţia în Sigtree vine ca urmare a unei colaborări între Speedwell şi Sigtree de peste 1 an, şi a dorinţei startup-ului de a-şi scala soluţia internaţional, prin demararea unei runde de finanţare pe SeedBlink.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9467
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6354
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8655
Gram de aur (XAU)Gram de aur244.9416

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro