DUPĂ UN MITING:Nigel Farage, împroşcat cu milkshake

L.A.
Internaţional /

Nigel Farage (Sursă foto: Twitter)

Nigel Farage (Sursă foto: Twitter)

Nigel Farage a fost ţinta unui atac cu milkshake luni, în timp ce se deplasa pe jos, înconjurat de garda sa de corp, în centrul oraşului Newcastle, în nordul Angliei, relatează The Huffington Post.

Fondatorul Partidului Brexitului, care a contribuit la rezultatul referendumului de la 23 iunie 2016, prin care britanicii au hotărât ca Regatul Unit să iasă din Uniunea Europeană (UE), se află în plină campanie electorală în vederea alegerilor europene, ce se desfăşoară de joi până duminică.

Regatul a hotărât să părăsească Uniunea, însă britanicii urmează să-şi aleagă, în pofida acestei decizii, reprezentanţi în Parlamentul European (PE), până când parlamentul britanic validează un acord al divorţului între Londra şi Bruxelles, mai scrie The Huffington Post.

Nigel Farage pleca de la miting, unde se întâlnise cu susţinători.

Un bărbat i-a aruncat pe costumul pe care-l purta un milkshake.

Bărbatul a declarat că este vorba despre un gest de protest faţă de candidatul în alegerile europene care susţine Brexitul.

El a spus poliţiei că nu îşi regretă gestul.

Împroşcarea cu milkshake a devenit un gest de protest faţă de candidaţi care susţin Brexitul de la începutul campaniei în vederea alegerilor europene.

Carl Benjamin şi Tommy Robinson, nişte activişti şi candidaţi naţionalişti, au fost deja ţinta unor atacuri cu milkshake, care le-a fost aruncat pe faţă şi pe corp, în timp ce-şi făceau campanie pe stradă, mai relatează The Huffington Post.

Nigel Farage, care a aflat despre această tendinţă, şi-a luat măsuri de precauţie, pe 17 mai, la un miting la Edinburgh.

Un restaurant McDonald's situat alături de sala în care au loc mitingurile în capitala scoţiană nu mai vinde milkshake şi îngheţată de atunci, mai scrie presa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS