E.ON lansează spaţiul comunităţii virtuale "Republica Inovatorilor"

Comunicate de presă / 22 iulie

E.ON lansează spaţiul comunităţii virtuale "Republica Inovatorilor"

E.ON lansează noua comunitate virtuală numită "Republica Inovatorilor" ("Republic of Innovators"), prima platformă de acest fel lansată vreodată de o companie din sectorul energetic. Aceasta îşi propune să reunească liderii energetici mondiali în jurul unei cauze comune: tranziţia reală către o lume energetică digitală durabilă, prin parteneriate, inovare şi schimb de cunoştinţe, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Republica Inovatorilor" este un punct de întâlnire virtual gratuit pentru antreprenori, top manageri, lideri din diverse industrii, instituţii şi universităţi din întreaga lume. Fiecare membru al comunităţii devine "cetăţean al inovaţiei" şi are ocazia să se întâlnească, să îşi creeze propria reţea şi să comunice cu experţi în energie.

Într-o lume 3D interactivă foarte captivantă, sub formă de insulă virtuală zburătoare, membrii beneficiază de o serie de instrumente interesante, inclusiv pentru dezvoltarea reţelei, jocuri interactive şi acces exclusiv la evenimente online live, seminarii web şi subiecte despre energie. Streamurile live planificate includ evenimentul emblematic al E.ON "Energy Innovation Days" din 5-7 octombrie 2021, care a adunat anul trecut peste 5000 de telespectatori din 63 de ţări.

Pentru a sublinia importanţa parteneriatelor, insula prezintă actorii globali ai energiei în "Valea parteneriatelor". Companiile care s-au alăturat deja includ startup-uri de top în domeniul energiei, precum Lumenaza şi Cuculus, universitatea de cercetare RWTH Aachen, programul global de inovare Free Electrons şi alţi lideri din industrie.

"Republica Inovatorilor" îşi propune să aibă o contribuţie directă la transformarea digitală şi la tranziţia energetică prin creştere durabilă. În acest spaţiu, amprenta de carbon a spaţiului comunitar este compensată în întregime, făcându-l o lume virtuală neutră în materie de carbon.

"E.ON este un lider în domeniul inovaţiei, transformării şi schimbării în lumea energiei - atât în ​​afaceri, cât şi în modul în care interacţionează cu partenerii, clienţii şi colegii noştri", spune Thomas Birr, Chief Strategy and Innovation Officer la E.ON. "Republica Inovatorilor este un spaţiu în care toţi aceştia pot începe un dialog cu noi şi cu alţi factori de schimbare, aici pot împărtăşi păreri şi pot învăţa despre tehnologii pentru ca împreună să accelerăm astfel tranziţia energetică".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro