Euro Vial Residence achiziţionează şase hectare de teren în Constanţa, într-o tranzacţie de 6,5 milioane de euro

A.F.
Companii / 11 martie

Euro Vial Residence achiziţionează şase hectare de teren în Constanţa, într-o tranzacţie de 6,5 milioane de euro

Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori activi pe piaţa imobiliară regională din Constanţa, a achiziţionat un teren cu o suprafaţă de şase hectare amplasat în zona de nord a oraşului Constanţa, înspre Ovidiu, într-o tranzacţie cu o valoare de 6,5 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, pe terenul achiziţionat urmează a fi dezvoltat un proiect mixt, prevăzut să cuprindă la final peste 800 de apartamente şi case, un centru comercial de tip strip mall, care se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, şi multiple zone verzi, spaţii de servicii şi magazine de dimensiuni mai reduse.

Întreaga suprafaţă de teren este parcelată în 12 loturi, compania urmând să demareze în perioada următoare lucrările de infrastructură generală pentru toate loturile, de la reţeaua de drumuri cu acces direct în Bulevardul Tomis, la racordarea la toate reţelele de utilităţi publice (canalizare, alimentare cu apă, energie şi gaz), lucrări care vor necesita o investiţie estimată la aproximativ 1,5 milioane de euro.

Concomitent, Euro Vial se află în discuţii cu un important operator de supermarketuri la nivel naţional pentru a deschide o unitate în cadrul strip mall-ului care va fi dezvoltat în cadrul proiectului. După finalizarea lucrărilor de infrastructură urmează să fie demarată şi prima fază a proiectului rezidenţial, care va include trei imobile cu şase etaje şi un total de peste 200 de apartamente, spaţii comerciale la parterul blocurilor şi locuri de parcare exterioare. Compania doreşte de asemenea să iniţieze negocieri cu potenţiali parteneri, în vederea demarării concomitente a mai multor faze de dezvoltare a componentei rezidenţiale din cadrul proiectului.

"Având în vedere dimensiunea terenului, vom dezvolta unul dintre cele mai ample proiecte rezidenţiale din Constanţa. Va fi un proiect mixt, cu multiple funcţiuni pentru viitorii săi locuitori, amplasat în zona de nord a oraşului, cea mai căutată zonă atât de către constănţeni cât şi de către investitorii din alte regiuni. În total, noul proiect va atrage o investiţie de peste 50 de milioane de euro", a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence.

Proiectul va fi amplasat în zona Palazul Mare din nordul Constanţei, aflată în plină dezvoltare urbanistică şi în apropierea Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare spital privat generalist din zona Dobrogei, a viitoarei şcoli private Spectrum, una dintre cele mai prestigioase instituţii private de învăţământ din oraş, şi a unei clinici dermatologice.

Euro Vial Residence a finalizat trei proiecte rezidenţiale în Mamaia - Sea ON şi Lake ON - şi în Bucureşti - Forest ON, în zona Băneasa - cu un total de 604 apartamente, în urma unor investiţii totale de 55 de milioane de euro. Dezvoltatorul construieşte în prezent alte două proiecte rezidenţiale, Private Lake din Mamaia, cu livrare prevăzută pentru luna decembrie 2024 şi unde jumătate dintre locuinţe au fost vândute, şi Labirint Residence în Constanţa, ambele însumând 112 apartamente. Compania a achiziţionat şi domeniul Clos des Colombes din 23 August - Olimp, una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6028
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0722
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8507
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.1286

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb