Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

EVOMAG:Vânzări de 5 milione de euro de Black Friday

A.I.G.
Comunicate de presă /

Vânzări de 5 milione de euro de Black Friday

Campania de Black Friday a generat, în total, vânzări de 5 milioane de euro, cu o valoare medie a comenzii de 800 de lei, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

În perioada de Black Friday, clienţii evoMAG au plasat peste 25.000 de comenzi, iar numărul total de vizite pe site a fost de peste 1,7 milioane. Interesul crescut pentru reducerile de Black Friday a determinat anul acesta creşterea ofertei, evoMAG oferind reduceri la peste 70.000 de produse. În 2019, bărbaţii au cheltuit mai mult decât femeile.

În ceea ce priveşte profilul cumpărătorilor de Black Friday, acesta a crescut cu 15% numărul comenzilor realizate de publicul tânăr şi cu 20% al comenzilor făcute de persoanele cu vârste de peste 65 de ani. De asemenea, 35% dintre clienţi au ales să plătească cu cardul produsele achiziţionate de Black Friday, iar aproape 60% din traficul înregistrat pe site a venit de pe dispozitivele mobile, potrivit comunicatului citat.

Pe parcursul desfăşurării campaniei de Black Friday 2019, peste 5.700 de comenzi au fost ridicate din showroom, adică 23% din numărul total de comenzi plasate pe evoMAG.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS