Excluderea lui Antonie Solomon din PDL, finalizată

Elena Voinea
Politică / 19 februarie 2012

Excluderea lui Antonie Solomon din PDL, finalizată

Consiliul de Coordonare Judeţean (CCJ) al PDL Dolj a votat, sâmbătă, în unanimitate, pentru excluderea din PDL a primarului Craiovei, Antonie Solomon, şi a celor şase consilieri locali care, la ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal, au votat împotriva amendamentelor PDL la bugetul Craiovei propus de Solomon, potrivit Agerpres.

Astfel, în urma votului de sâmbătă din CCJ al PDL Dolj s-a finalizat procedura de excludere din partid a celor şapte.

Preşedintele PDL Craiova, Mărinică Dincă, viceprimar al Craiovei, care a îndeplinit şi prerogativele de primar în perioada în care Solomon a fost suspendat din funcţie (fiind în arest preventiv timp de şase luni - martie - septembrie 2010), a declarat: "După ce a venit înapoi la primărie, în primele două săptămâni (n.r. Antonie Solomon) a spus că nu îl interesează nimic din ce s-a făcut în oraş cât nu a fost el primar, ci vrea doar toate contractele semnate de mine, pentru a mă băga şi pe mine acolo unde a fost şi el".

Biroul Permanent Local al PDL Craiova a decis pe 3 februarie excluderea din partid a primarului Antonie Solomon şi a celor şase consilieri municipali, printre care se află şi viceprimarul Teodor Sas, care au susţinut în CL Craiova proiectele lui Solomon.

Deşi în ianuarie Antonie Solomon îşi reînnoise adeziunea de membru PDL, relaţiile acestuia cu PDL s-au răcit după ce a anunţat în august 2011 că va candida pentru un nou mandat din partea UNPR. În urma acestei decizii, Solomon a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Craiova, funcţie care a fost preluată de Mărinică Dincă, cel care va fi şi candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an.

Decizia BPL al PDL Craiova a fost votată pe 10 februarie şi de Consiliul de Coordonare Locală al PDL Craiova. Odată cu Solomon au mai fost excluşi din PDL viceprimarul Craiovei Teodor Sas şi consilierii locali Gheorghe Albăstroiu, Dorel Marinescu, Radu Marian, Iulian Ştefănescu şi Constantin Ursu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro