Revista BURSA Construcţiilor

EximBank susţine activitatea Supercom cu un pachet financiar de 70 mil. lei

Comunicate de presă / 06 mai

EximBank susţine activitatea Supercom cu un pachet financiar de 70 mil. lei

EximBank şi compania românească Supercom au încheiat un acord financiar în valoare de 70 milioane de lei. Pachetul financiar structurat de bancă include atât componente de finanţare - care acoperă nevoia de lichidităţi pentru activitatea curentă şi susţine planurile de dezvoltare ale companiei prin credit de investiţii, cât şi de garantare - plafon pentru emiterea de scrisori de garanţie bancară/confort, conform unui comunicat remis redaţiei.

"Prin structurarea acestei facilităţi complexe, EximBank îşi consolidează rolul de instituţie financiară dedicată susţinerii proiectelor din domenii prioritare ale economiei naţionale - precum utilităţile de interes public - şi care răspund în acelaşi timp obiectivelor stabilite de autorităţi din perspectiva pactului ecologic european Green Deal. Avem capacitatea de a mobiliza resurse financiare în condiţii avantajoase pentru companiile care dezvoltă  modele de afaceri axate pe utilizarea eficientă a resurselor pentru a reduce  impactul asupra mediului şi vom sprijini în continuare iniţiativele firmelor locale care contribuie la susţinerea unei creşteri  economice pe baze moderne, eficiente şi competitive  în vederea îndeplinirii ţintelor naţionale în domeniu", a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Supercom oferă servicii de colectare, transport, tratare şi depozitare deşeuri municipale de la toate categoriile de generatori de deşeuri inclusiv deşeuri abandonate, curăţenie şi întreţinere căi publice şi deszăpezire. Compania are o acoperire largă pe teritoriul României, având o reţea de 31 de puncte de lucru prin care asigură servicii de salubrizare pentru peste 1,5 milioane de locuitori, companii şi instituţii publice. Supercom a investit permanent în echipamente noi pentru colectarea şi transportul deşeurilor, precum şi colectarea selectivă a acestora, ridicând standardul industriei de salubrizare publică şi de management al deşeurilor.

"Mulţumim EximBank, noul nostru partener financiar, pentru încrederea acordată. Împreună vom dezvolta proiecte de viitor pentru o societate sănătoasă. Suntem unul dintre cei mai mari operatori din România şi avem o obligaţie faţă de cetăţeni de a investi constant în companie pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde. Recent, Supercom SA şi-a început activitatea în Cluj, una dintre cele mai active regiuni în promovarea şi dezvoltarea proiectelor ecologice. Mai mult decât atât, avem în plan investiţii semnificative pentru dezvoltarea companiei, pentru achiziţia de echipamente performante şi tehnologii specifice industriei care să permită îndeplinirea obiectivelor asumate de România la nivel european. Parteneriatul cu EximBank este un pas important în consolidarea ţintelor României în ceea ce priveşte utilizarea eficientă a resurselor şi reducerea impactului asupra mediului", a declarat Ilie Ionel Ciuclea, preşedinte al Supercom SA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro