Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Facebook continuă campania anti-propagandă

Ziarul BURSA #Internaţional /

Reţelele de socializare fac tot posibilul să scape de paginile care răspândesc informaţii false. Facebook a închis numeroase pagini, grupuri şi conturi care aveau legături, în mare parte, cu Rusia şi care erau folosite pentru a răspândi informaţii înşelătoare pe reţeaua de socializare şi pe Instagram.

Compania a şters 97 de conturi din Rusia care se ocupau de Ucraina şi alte 21 care se concentrau pe Austria, ţările baltice, Germania, Spania, Ucraina şi Marea Britanie, a anunţat Facebook într-o postare pe blog.

În luna martie, Facebook a eliminat din motive similare 2.632 de pagini, grupuri şi conturi de pe Facebook şi Instagram care aveau legătură cu Iranul, Rusia, Macedonia şi Kosovo. Măsurile au avut loc în condiţiile în care Facebook încearcă să reducă utilizarea reţelei sale de socializare pentru propagandă, ca urmare a supravegherii mai stricte din partea autorităţilor de reglementare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie