Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate UNIVERS a aprobat afilierea celui de-al 50-lea sindicat, ajungând la peste 16.000 de membri

R.S.
Comunicate de presă / 4 aprilie

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate UNIVERS a aprobat afilierea celui de-al 50-lea sindicat, ajungând la peste 16.000 de membri

Consiliul Federal al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Electricitate (FNSE) UNIVERS a aprobat recent, printre altele, în unanimitate, afilierea celui de-al 50-lea sindicat, ajungând astfel la peste 16.000 de membri, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Am primit o cerere de afiliere la FNSE UNIVERS din partea Sindicatului Liber CARIERA HUSNICIOARA 2014, care fusese deja avizată în şedinţa Biroului Federal Executiv şi am supus-o votului plenului Consiliului Federal întrunit la Covasna în şedinţă extraordinară. Această cerere a fost votată în unanimitate şi astfel am ajuns la peste 16.000 de membri", a declarat Nicolae Buzea, preşedintele FNSE UNIVERS, potrivit comunicatului.

Nicolae Buzea a mai spus că afilierea acestui nou sindicat şi ajungerea la peste 16.000 de membri reprezintă pentru FNSE UNIVERS atingerea unui procent de reprezentare de circa 19,4% din totalul salariaţilor din sectorul de negociere colectivă din Sectorul Energie, Petrol, Gaze şi Minerit Energetic. Condiţia de reprezentativitate la nivel de sector de negociere este de minimum 5%, potrivit legislaţiei în vigoare, se precizează în comunicat.

"De asemenea, prin afilierea Sindicatului Liber CARIERA HUSNICIOARA 20214, reprezentativitatea FNSE UNIVERS la nivelul Complexului Energetic Oltenia depăşeşte nivelul de 50% plus 1 din numărul de salariaţi", a mai explicat preşedintele Federaţiei UNIVERS, conform comunicatului.

Până la afilierea la FNSE UNIVERS, Sindicatul Liber CARIERA HUSNICIOARA 20214 fusese afiliat la Federaţia Energetica. În acest moment, Sindicatul Liber CARIERA HUSNICIOARA 20214 are un număr de 239 membri.

FNSE UNIVERS se află în proces de obţinere a reprezentativităţii la nivel Sector de Negociere Colectivă nr. 5 (Energie, Petrol şi Gaze şi Minerit Energetic) şi la nivelul societăţilor CNTEE TRANSELECTRICA SA, SC SMART SA, Societatea Distribuţie Energie Electrică (DEER) România SA, Societatea Electrica Furnizare SA şi Societatea FISE Electrica Serv SA. Până în prezent, prin hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, FNSE UNIVERS a obţinut recunoaşterea reprezentativităţii la nivelul societăţii Complexul Energetic Oltenia SA, se arată în comunicat.

Din FNSE UNIVERS fac parte în prezent 50 de sindicate reprezentative şi nereprezentative, printre acestea numărându-se şi cele de la societăţi precum CET Craiova II, Electrica - sediul central, ALLSYS, de la grupul de firme SERVENERGO, CEZ sau PPC Banat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb