Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Florin Frunza a fost desemnat noul CEO al Met România

A.P.
Comunicate de presă /

Florin Frunza a fost desemnat noul CEO al Met România

MET Romania Energy SA anunţă că Petre Stroe a decis să se retragă din funcţia de CEO şi va fi numit preşedinte neexecutiv al consiliului de administraţie, în timp ce Florin Frunza este numit noul director executiv al subsidiarei din România a companiei energetice Met Group, cu sediul în Elveţia, anunţă un comunicat de presă al companiei.

Începând cu 2 septembrie 2020, Florin Frunza este numit în funcţia de CEO şi va prelua sarcinile de la Petre Stroe pentru a conduce operaţiunile româneşti ale MET Group. Florin Frunza se alătură MET de la OMV Petrom. El lucrează pentru OMV Petrom din 2007 şi a fost numit în funcţia de CEO al OMV Petrom Gas SRL în 2015. Din 2019, în paralel cu atribuţiile sale de CEO, a acţionat şi ca vicepreşedinte Business Development Downstream Gas. Are o vastă experienţă în servicii de gaze naturale, energie electrică şi energie regenerabilă.

În noua calitate de preşedinte neexecutiv al consiliului de administraţie, Petre Stroe va acţiona, de asemenea, în calitate de consilier care susţine obiectivele de dezvoltare ale afacerii. El s-a alăturat MET România în 2015 şi a jucat un rol cheie în creşterea dinamică a companiei atât din punct de vedere organic, cât şi prin achiziţii.

Benjamin Lakatos, CEO al MET Group, a declarat : "Aş dori să-i mulţumesc domnului Stroe pentru contribuţiile sale din trecut şi mă bucur să-l întâmpinăm pe domnul Frunza la MET, să-l felicit pentru noua sa numire şi să-i urez succes în noul său rol. Sunt încrezător că domnul Frunza este persoana potrivită pentru a continua succesul MET România. Am dori să ne dezvoltăm şi să ne consolidăm performanţele de afaceri pe piaţa românească."

MET intenţionează să îşi continue strategia în România pentru a-şi extinde poziţiile de vânzare către utilizatorii finali şi pentru a creşte numărul de clienţi atât în domeniul gazelor cât şi al energiei electrice. În plus, în conformitate cu aspiraţiile regionale de creştere ale Grupului, oportunităţile de investiţii în active sunt analizate pentru a crea sinergii cu poziţiile de vânzări ale utilizatorilor finali şi cu alte activităţi ale Grupului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie