Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Fundaţia Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet, distinsă cu premiul "Erou Salvator 2019"

E.O.
Comunicate de presă /

Fundaţia Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet, distinsă cu premiul "Erou Salvator 2019"

Fundaţia "Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet" a fost distinsă, astăzi, cu premiul "Erou Salvator 2019", din partea Institutului Naţional de Hematologie Transfuzională Bucureşti, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Acesta arată: "De-a lungul celor 18 acţiuni de donare de sânge pe care Fundaţia le-a organizat în ultimii nouă ani, mai mult de 1000 de voluntari, angajaţi Antibiotice, s-au implicat, contribuind printr-un gest responsabil şi umanitar la salvarea a peste 3000 de vieţi".

Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei "Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet", a subliniat: "Recunoaşterea implicării angajaţilor Antibiotice în acţiuni de responsabilitate socială menite să salveze vieţile semenilor ne bucură foarte mult. Sperăm ca faptele noastre să reprezinte un adevărat exemplu de urmat pentru alţi oameni"

În decursul acestui an, Fundaţia a fost premiată de două ori pentru consecvenţa în organizarea de acţiuni de donare de sânge în rândul angajaţilor Antibiotice, cu premiul întâi în cadrul Galei CSR Adwards desfăşurată de CSR Media şi a Galei Donatorului de sânge, organizată de Serviciul Voluntar de Urgenţă Iaşi.

Înfiinţată la iniţiativa companiei Antibiotice, Fundaţia "Antibiotice Ştiinţă şi Suflet" are ca principale obiective desfăşurarea de acţiuni caritabile şi proiecte sociale, educaţionale şi culturale care să contribuie la împlinirea viselor oamenilor, oferindu-le resurse şi sprijin.

Campanii umanitare ca "Donează sânge! Pune Suflet pentru viaţă", "Puterea faptei", "Livada de la şcoală", "Fii Pro Natură. Pune Suflet!", "Dăruieşte din suflet. Fii Moş Crăciun!", "Antibioticele Mileniului III" sunt câteva din proiectele pe care Fundaţia le derulează, fiind o organizaţie aproape de oameni, ce se implică activ în dezvoltarea comunităţii.

C.P. (C)

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS