Galaţi: Creşă amenjată cu aproape 4 milioane lei accesaţi prin PNRR

Ana Felea
Ziarul BURSA #Companii / 19 iunie

Galaţi: Creşă amenjată cu aproape 4 milioane lei accesaţi prin PNRR

Clădirea în care a funcţionat centrul de transfuzii din municipiul Galaţi va fi modernizată şi transformată într-o creşă. Anunţul a fost făcut de Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, care a şi atribuit recent contractul de lucrări pentru renovarea acestui imobil aflat într-o stare avansată de degradare. Investiţia va fi realizată cu fonduri accesate de Primăria municipiului Galaţi prin PNRR. Proiectul prevede realizarea a 40 de locuri pentru copii.

"Galaţiul este oraşul familiei. De aceea, facem totul pentru a-i susţine pe copii de la primii paşi în viaţă. Este un obiectiv important: pe de o parte înfiinţăm o creşă modernă, pe de altă parte dăm cea mai bună utilitate unei clădiri abandonate", a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Principalele lucrări la clădirea din cartierul Ţiglina 1 vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice etc.

Valoarea contractului, atribuit în urma licitaţiei publice, pentru Renovare energetică - Reabilitare imobil Strada Saturn, nr. 6A - Creşă copii - execuţie - PNRR" este de 3.761.400,36 lei fără TVA Ofertant câştigător este SMB Solid Trust Partner SRL. Durata lucrărilor, care vor începe în scurt timp, va fi de 12 luni.

Primăria municipiului Galaţi a amenajat de curând o creşă nouă pe strada Al. I. Cuza. Totodată, municipalitatea mai are proiecte pentru încă patru creşe noi în cartierele Dunărea, Micro 13, Bariera Traian şi zona Gării CFR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb