GEORGE ŞISCU (PNL):"PSD caută tot felul de motive pentru amânarea alegerilor, pentru că liderilor acestui partid le este o frică teribilă de votul românilor"

A.P.
Comunicate de presă /

George Şişcu

George Şişcu

Deputatul PNL, George Şişcu, îşi reiterează opinia despre acţiunile PSD din spaţiul public din ultima vreme, printr-o declaraţie de presă remisă redacţiei noastre.

Prin intermediul ei, el cataloghează drept falsă, intervenţia lui Marcel Ciolacu, cu privire la amânarea alegerilor locale, dacă Guvernul va decide amânarea începerii anului şcolar, din moment ce guvernul liberal nu a avut niciodata intenţia de amânare a începerii anului şcolar stabilit la 14 septembrie.

George Şişcu notează:

"Aflat zilele trecute prin ţară, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că dacă Guvernul va decide amânarea deschiderii anului şcolar, este hotărât ca, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să "provoace o discuţie serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale".

Problema e că Guvernul liberal n-a exprimat niciodată vreo opinie oficială privind posibila amânare a începerii anului şcolar. Au fost doar păreri exprimate în spaţiul public, inclusiv ale unor medici epidemiologi, pe această temă, dar nu a existat o comunicare oficială privind decalarea începerii şcolii.

Cursurile vor începe pe 14 septembrie, aşa cum s-a stabilit iniţial, în funcţie de scenariile prezentate de Ministerul Sănătăţii.

Revenind la atitudinea PSD, liderii social-democraţi caută cu disperare motive pentru a provoca o discuţie cu privire la amânarea scrutinului. Pur şi simplu le este frică de întâlnirea la urne cu românii, mai ales că nici sondajele nu le sunt favorabile.

Există o vorbă românească care spune că "de ce ţi-e frică nu scapi", iar PSD-ului i se potriveşte de minune. În mod evident, nimeni nu poate şti cu săptămâni sau cu luni înainte cum va evolua pandemia şi dacă un eveniment anume se poate desfăşura sau nu. Din acest motiv se emit teorii, iar tema se dezbate intens în societate. Dar să vii acum, cu trei săptămâni înainte de alegeri, şi să evoci posibilitatea amânării alegerilor arată clar interesul PSD de a nu ţine scrutinul la data anunţată.

PSD ştie că momentul decontului se apropie şi că va trebui să plătească pentru faptul că a ţinut timp de trei ani o ţară în loc. Indiferent de fardurile aplicate la congres, PSD rămâne un partid al trecutului, cu lideri care nu înţeleg că românii vor să trăiască într-o ţară democratică şi pro-europeană.

Ţinerea sub control a pandemiei rămâne principala preocupare a guvernului liberal, la fel şi începerea şcolii în septembrie, dar şi desfăşurarea alegerilor după calendarul stabilit reprezintă alte două obiective importante ale actualului executiv. PSD încearcă să semene frică şi temeri în societate, în timp ce noi, liberalii, suntem pragmatici, responsabili şi preocupaţi de problemele românilor."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro