Germania a lansat un portal online în care anunţă restricţiile pandemice din fiecare land

A.B.
Comunicate de presă /

Germania a lansat un portal online în care anunţă restricţiile pandemice din fiecare land

Într-o perioadă în care călătoriile şi vacanţele se organizează într-un regim special, Germania se pregăteşte pentru anul viitor prin lansarea unui portal online cu cele mai recente informaţii despre modul în care coronavirusul afectează călătoriile în Germania, transmite un comunicat de presă. Prin intermediul acestuia se comunică toate regulile şi restricţiile impuse în fiecare land, alături de măsurile de siguranţă aplicabile în public, în mijloacele de transport în comun şi condiţiile de călătorie.

Restricţii impuse în cele 16 landuri federale

Germania, o ţară ofertantă prin posibilităţile variate pe care le pune la dispoziţie pentru petrecerea vacanţei, s-a numărat în anii trecuţi printre alegerile preferate ale turiştilor români. Pentru a-i ţine la curent pe toţi turiştii, Organizaţia Germană pentru Turism - DZT a adăugat pe site-ul oficial al organizaţiei o pagină online care comunică în detaliu toate condiţiile de călătorie şi restricţiile din Germania. Pentru fiecare land sunt menţionate informaţii relevante despre restaurante, baruri, terase, cluburi, hoteluri, case de vacanţe, transportul în comun, aeroporturi, evenimente publice, întâlniri, activităţi exterioare şi interioare, accesul la piscinele interioare şi exterioare, muzee ş.a.m.d.

Spre exemplu, în Berlin a fost extinsă carantina parţială până pe 22 decembrie, iar carantina este obligatorie pentru călătorii care au stat în ultimele zece zile într-o zonă de risc. Noua perioadă de carantinare în Germania este de zece zile, iar aceasta se poate încheia din a cincea zi dacă se prezintă un test negativ SARS COV2. Este permis accesul în spaţii publice persoanelor singure, însoţite doar de partenerii de viaşă şi membrii propriei case. Restaurantele, terasele, barurile, cluburile, muzeele, sălile de cinema şi piscinele sunt închise, iar hotelurile, grădinile botanice şi ZOO, activităţile în aer liber sunt în curs de deschidere.

De asemenea, pentru cei interesaţi de landurile Bavaria şi Hamburg, sunt menţionate măsurile de protecţie în vigoare, cum ar fi respectarea distanţării sociale în public de 1.5 m între persoane, întâlnirea a maxim cinci persoane din două gospodării, iar evenimentele sunt interzise. În Bavaria şi Hamburg restaurantele, terasele, barurile, cluburile, tururile cu autobuzul, parcurile de distracţie, sălile de teatru şi de cinema, muzeele şi grădinile botanice sunt închise. Transportul în comun şi unităţile de cazare sunt în curs de deschidere în Bavaria, pe când în Hamburg transportul în comun este funcţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro