GERMANIA:Vânzările de autoturisme au urcat cu 13% în octombrie

F.F.
Internaţional /

Vânzările de autoturisme au urcat cu 13% în octombrie

Vânzările de autoturisme în Germania au urcat cu 13% în octombrie, la 284.593 unităţi, în timp ce Dacia a raportat un declin de 20%, la 2.889 de vehicule, arată datele Autorităţii Federale din domeniul Transporturilor (KBA), transmite Automotive News Europe.

Avansul celei mai mari pieţe auto europene s-a datorat redresării vânzărilor de maşini echipate cu motoare diesel şi cererii mai ridicate din partea companiilor. Înmatriculările în octombrie 2018 au fost afectate de introducerea procedurilor mai stricte de testare a poluării (WLTP).

Luna trecută, vânzările de maşini echipate cu motoare diesel au urcat cu 9,6% iar cota lor de piaţă a ajuns la 30,9%. De asemenea, livrările vehiculelor pe benzină au crescut cu 4,5%, ajungând la o cotă de piaţă de 57,7%.

Majoritatea brandurilor au raportat creşteri ale vânzărilor luna trecută, de la 0,1% la Ford, la 5,9% la Mercedes-Benz, 39,4% la Volkswagen şi 56,6% la Renault.

În primele zece luni din acest an, vânzările de autoturisme noi pe cea mai mare piaţă auto din Europa au crescut cu 3,4%, la 3,02 milioane de unităţi, în timp ce Dacia a raportat un avans de 6,7%, la 66.548 vehicule.

Majoritatea brandurilor au raportat creşteri ale vânzărilor luna trecută, de la 0,5% la Volkswagen, 6% Mercedes-Benz şi 10,4% la Ford, în timp ce Renault a înregistrat un declin de

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS