Gigi Becali intenţionează să îi ceară sfaturi lui Ion Iliescu pentru cariera sa politică

Ziarul BURSA #Politică / 8 ianuarie 2004

Patronul Clubului de fotbal Steaua a declarat ieri că îi va cere sfaturi chiar preşedintelui Ion Iliescu cu privire la viitoarea sa carieră politică. După cum a anunţat, actualul patron al clubului de fotbal Steaua va prelua conducerea Partidului Noua Generaţie.

Prezent la Cotroceni de Sfîntul Ioan pentru a-i ura "La mulţi ani!" preşedintelui Iliescu, "în calitate de om care îl iubeşte foarte mult", Gigi Becali a afirmat că, în opinia sa, Ion Iliescu este cel mai mare politician al acestei ţări de după 1989. Patronul clubului Steaua a spus că, deşi nu este adeptul copierii unei personalităţi, Ion Iliescu poate fi un model de om politic din anumite puncte de vedere.

Ca politician, Gigi Becali a arătat că doreşte doar să îi ajute pe cetăţenii României. "Eu, dacă intru în politică, îmi propun doar să ajut oamenii. Nu mă interesează puterea pentru mine. Vreau să fructific imaginea pe care Dumnezeu mi-a dat-o, să fie folositoare oamenilor", a spus Gigi Becali. El a adăugat că intenţiile sale sunt demonstrate de faptul că nu a devenit membru al nici unui partid puternic, ci are de gînd să preia o formaţiune mică, "pe care să o construiască din temelii".

Gigi Becali a spus că va urma sfatul preşedintelui clubului Ceahlăul Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi va fi mai temperat şi mai diplomat. Becali a arătat însă că dacă diplomaţia va însemna minciună el nu va face acest lucru. Comentînd intrarea în politică a lui Gigi Becali, preşedintele Ion Iliescu a declarat că într-o democraţie opţiunile sunt libere, inclusiv cele politice.

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro