Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Good To Go, prima academie de startup-uri pentru studenţii din România

.
Comunicate de presă /

Good To Go, prima academie de startup-uri pentru studenţii din România

Ştim că în România sunt tineri care au idei de business viabile, ce s-ar putea transforma în poveşti de succes. Ştim că dezvoltarea unui start-up este o provocare pentru studenţi şi mediul educaţional formal nu le oferă cunoştinţele şi instrumentele de care au nevoie. De aceea, am construit pentru aceştia o academie naţională, în cadrul căreia vor găsi contextele antreprenoriale necesare dezvoltării şi testării modelului lor de business. Astfel, Good To Go este prima academie de startup-uri pentru studenţi din România, unde aceştia au posibilitatea să-şi dezvolte abilităţile şi cunoştinţele antreprenoriale de la oameni de business din România.

Proiectul este organizat de Business Club, o comunitate a ONG-ului Voluntari pentru Idei şi Proiecte România, ce reuneşte tineri care împărtăşesc pasiunea pentru antreprenoriat şi care se implică activ în construirea de programe educaţionale, cu scopul de a schimba în sens pozitiv mediul de afaceri românesc.

Anul acesta, Good to Go propune trei parţi distincte, desfăşurându-se în perioada 27 martie- 9 aprilie, care au în vedere dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, familiarizarea şi întelegerea nevoii educaţiei în mediul de business, conturarea unei comunităţi care are ca fundament nu interesul înspre acelaşi domeniu, ci un cumul de valori similare cu care acţioneaza în domeniul respectiv.

Prima dintre acestea (27 martie- 31 martie) va avea scopul de a îndruma participanţii să dobândescă abilităţi soft, propice fiecarei afaceri pentru a se dezvolta, cum ar fi: lucrul în echipă, gândire laterală, vânzări şi introspecţie.

Cea de-a doua (3 aprilie- 7 aprilie) se va axa pe modelarea cunoştinţelor antreprenoriale dezvoltarea de cunoştinţe hard. Participanţii vor participa la workshop-uri şi training-uri pe teme specifice precum marketing, de validare a propriei afaceri, de redactare a unui model de business canvas, de prospectare a pieţei, la finalul cărora vor avea competenţele necesare dezvoltării unui antreprenor de succes.

Ultima etapă este reprezentată de pitch, unde fiecare echipă îşi va prezenta propria idee de afacere în faţa unui board de mentori şi investitori pentru a primi feedback asupra proprilor idei de afeceri.

Pe parcursul celor două săptămâni, speakeri precum Noela Zaharia, founder SchimbăFoaia&EgoismulPozitiv, Florin Grosu, co-founder Traderion, Alexandru Cernătescu, CEO & Co-Founder Infinit Solutions Agency, Lucian Gramescu, incubation manager la Impact Hub, Marius Ştefan, owner Autonom, Vlad Andriescu, redactor-şef start-up.ro, şi multi altii, vor împărtăşi participanţilor tips & triks de business cu scopul de a îi motiva şi ambiţiona în viitorul lor parcurs antreprenorial.

Proiectul este organizat de Business Club, o comunitate a ONG-ului Voluntari pentru Idei şi Proiecte România, ce reuneşte tineri care împărtăşesc pasiunea pentru antreprenoriat.

Aşadar, dacă ai o idee de afaceri pe care vrei să o dezvolţi, nu mai sta pe gânduri, aplică la Good To Go pana pe 18 martie 2017 pe site-ul Good To Go (www.goodtogo.ro) şi dă start parcursului tău antreprenorial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie