"Graffiti BBDO" a desemnat cîştigătorii concursului de creaţie

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 3 septembrie 2004

Concursul de creaţie iniţiat de Graffiti BBDO în parteneriat cu British Council, intitulat "Drum către Golden Drum", şi-a desemnat cîştigătorii celei de-a doua ediţii. Mihai Micu, 24 de ani, este cîştigătorul marelui premiu, care constă în participarea la Festivalul de Publicitate Golden Drum de la Portoroz (Slovenia), ce va avea loc în perioada 3-8 octombrie 2004. Costurile de călătorie vor fi acoperite integral de Graffiti BBDO, iar accesul pe tot parcursul festivalului la seminarii, prezentări şi la gala de decernare a premiilor este asigurat de organizatorii festivalului Golden Drum.

Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri (Mihai Micu - locul I, Anamaria Dumitroaia - locul II şi Ioana Andreea Mihai - locul III) au posibilitatea de a efectua o lună de practică în cadrul agenţiei Graffiti BBDO. Primii zece concurenţi clasaţi vor fi invitaţi la British Council la o petrecere unde se vor cunoaşte cu întreaga echipă a concursului - pe lîngă şampanie vor apărea şi premii surpriză.

Anunţat pe data de 14 iunie 2004 în cadrul unui eveniment desfăşurat la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, concursul de creaţie publicitară s-a adresat tinerilor cu vîrsta sub 26 de ani care nu sunt angajaţi în agenţii de publicitate. Au fost înscrise peste 200 de lucrări, constînd în concepte pentru spoturi TV şi radio precum şi pentru printuri, cu tema "Pune-te în mişcare!" - un îndemn la exerciţiu fizic adresat tinerilor. Juriul a notat propunerile pe baza criteriilor de originalitate a ideii creative, de simplitate a acesteia şi de relevanţă a mesajului pentru obiectivul de comunicare anunţat.

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro