iHunt l-a ales pe Dorin Boerescu administrator independent

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

iHunt l-a ales pe Dorin Boerescu administrator independent

Acţionarii iHunt Technology (HUNT), ultima companie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), l-au ales, în data de 19 august, pe Dorin Boerescu ca membru independent al Consiliului de Adminis-traţie al societăţii, în postul rămas vacant după demisia Corinei Dumitres-cu, se arată într-un raport al emitentului remis ieri operatorului pieţei noas-tre de capital.

De asemenea, a fost aprobată şi fixarea remuneraţiei noului administrator independent la 2.000 de lei pe lună, nivel similar cu cel al predecesorului său.

Dorin Boerescu este un nume de referinţă în online-ul din ţara noastră, fiind CEO al platformei de marketing afiliat 2performant.ro

iHunt Technology şi-a făcut debutul pe piaţa AeRO în data de 9 iulie 2019 printr-o listare tehnică, când Cezar Stroe, directorul general şi fondatorul companiei a vândut 10% din acţiunile emitentului, pentru ca ulterior, conducătorul societăţii să mai înstrăineze un pachet de circa 4,5% din emitent.

În data de 19 august, cotaţia HUNT a încheiat şedinţa bursieră la 0,825 lei, cu 4,62% sub preţul de închidere al primei zile de prezenţă a titlurilor companiei la BVB, de 0,865 lei.

Activitatea iHunt constă în importul de telefoane mobile, gadget-uri şi accesorii, respectiv produse de tip "smarthome" din China (unde compania are o echipă permanentă stabilită în oraşul Shenzhen), urmat de comercializarea produselor în piaţa noastră.

Pentru anul 2018, cifra de afaceri a companiei a atins 24,7 milioane de lei, de la 24,1 milioane de lei în anul anterior şi 13,1 milioane lei în 2016. Totuşi, profitul net a scăzut anul trecut la 0,48 milioane de lei, de la 2,14 milioane de lei în anul precedent.

La preţul de închidere al acţiunii HUNT din data de 19 august, valoarea de piaţă a companiei se ridică la 11,63 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS