Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

IKEA lansează trei colecţii noi în această toamnă

I.A.
Comunicate de presă /

IKEA lansează trei colecţii noi în această toamnă

Colecţiile destinate sărbătorilor de iarnă Värmer şi Vinterfest au ajuns în magazinele IKEA iar una dintre cele mai aşteptate colecţii, creată în colaborare cu Virgil Abloh, va fi disponibilă în ţara noastră la începutul lunii noiembrie, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

IKEA a invitat 2 familii de designeri, din două părţi diferite ale lumii - Suedia şi Kenya - pentru a crea o colecţie de sărbători.

VÄRMER aduce piese de mobilier şi decoraţiuni atrăgătoare, atemporale şi funcţionale, concepute pentru toate tipurile de sărbători, dar mai ales, pentru a sărbători timpul petrecut împreună.

Virgil Abloh a declarat: "Decorarea casei pentru sărbători poate fi un proces destul de personal. Fie că îţi place abordarea stilului minimal, cu filozofia specifică "mai puţin înseamnă mai mult", sau strălucirea sărbătorilor de iarnă, colecţia aduce câte puţin din fiecare stil, pentru toate gusturile. Colecţia de iarnă din acest an este inspirată de modalităţi moderne de a sărbători şi de a reuni oamenii. Pe măsură ce vei descoperi colecţia, vei găsi forme vesele, îndrăzneţe, ce provin din moştenirea scandinavă, care este simplă, dar bogată în modele. Colecţia vorbeşte prin materialele sale sustenabile, nuanţele fresh de roşu, albastru şi neutre".

Colecţia limitată Markerad combină, într-un mod aparte, funcţionalitatea cu stilul modern urban şi referinţele culturale înalte. Markerad constă într-o gamă de produse avangardiste, care se orientează către o viaţă fluidă şi contemporană, inclusiv un pat de zi, o masă, un scaun, o oglindă, un corp de iluminat, materiale textile, un dulap şi accesorii.

"Vreau ca fiecare articol să le aducă oamenilor un sentiment de mândrie şi îmi doresc ca designul să fie cel mai întemeiat motiv care să le trezească acest sentiment.", a adăugat Virgil Abloh.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie