ILIE CIUCLEA, SUPERCOM:"Ultima perioadă, marcată de dificultăţi economice şi de criza sanitară, a fost un test din care noi toţi cei de la Supercom am învăţat"

J.P.
Comunicate de presă / 08 octombrie

Modelul de business sustenabil al Supercom, una din cele mai importante companii de utilităţi de interes public, a fost validat încă o dată prin acordarea locului întâi în cadrul Topului firmelor din municipiul Bucureşti, ajuns la ediţia a XXVIII-a. Primele locuri ale Topului au fost premiate în cadrul unei ceremonii organizate anual de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Timp de cinci ani consecutivi, Supercom s-a plasat pe podium, între primii trei din acest Top care include puţin peste 49.000 de firme eligibile şi care au sediul social în Capitală, conform unui comunicat remis redacţiei.

Ionel Ciuclea, preşedintele Supercom a declarat:"Compania Supercom a fost premiată de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti cu Locul 1 în cadrul întreprinderilor foarte mari şi cu Trofeul de Excelenţă pentru încadrarea timp de cinci ani consecutiv în primele trei poziţii ale topului. Suntem mândri şi este o onoare pentru noi faptul că ne sunt recunoscute serviciile de calitate pe de-o parte, iar pe altă parte eforturile de a menţine echilibrul între dezvoltarea economică a companiei şi dezvoltarea celei mai importante resurse: angajaţii noştri. Ultima perioadă, marcată de dificultăţi economice şi de criza sanitară, a fost un test din care noi toţi cei de la Supercom am învăţat şi am ieşit mai buni. Căutăm în permanenţă să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, în linie cu dezvoltarea tehnologică din industrie şi suntem alături de toţi partenerii şi cetăţenii din zonele în care activăm. Supercom asigură curăţenia oraşelor, indispensabilă unei funcţionări normale a societăţii în care trăim".

Tot în direcţia investiţiilor, dar şi în contextul atingerii obiectivelor ecologice asumate de România din perspectiva Green Deal, Supercom a atras finanţări de aproximativ 100 de milioane de lei anul acesta. "Avem în plan investiţii semnificative pentru dezvoltarea companiei, pentru achiziţia de echipamente performante şi tehnologii specifice industriei care să permită îndeplinirea obiectivelor asumate de România la nivel european", spunea la acel moment Ionel Ciuclea.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2444
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8603
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.8836

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro