Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ÎN ADUNAREA DE IERIAcţionarii Romgaz au aprobat majorarea capitalului Depogaz Ploieşti

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Acţionarii Romgaz au aprobat majorarea capitalului Depogaz Ploieşti

Acţionarii Romgaz Mediaş (SNG) au aprobat, în adunarea extraordinară de ieri, majorarea capitalului social al Filialei de Înmagazinare Gaze Naturale Depogaz Ploieşti, prin aportul în natură la capitalul filialei a mijloacelor fixe proprietatea Romgaz care concură la activitatea de înmagazinare, în condiţiile legii, se arată în raportul companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, acţionarii au împuternicit administratorii Romgaz în vederea coordonării procesului de emitere a unor părţi sociale noi la Depogaz, în schimbul aportului în natură al producătorului de gaze naturale.

La finele lunii octombrie a anului trecut, Romgaz a majorat capitalul social al Depogaz de la 50 milioane lei la 66,05 milioane lei, prin aportul în natură al bunurilor mobile de natura stocurilor de materiale consumabile, piese de schimb şi obiecte de inventar.

Ca urmare a aportului Romgaz au fost emise 1.605.616 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare.

După primele nouă luni ale anului curent, producătorul de gaze a obţinut un profit net de 1,185 miliarde de lei, în creştere cu 18,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, în timp ce veniturile companiei s-au majorat cu 11,6% în primele trei trimestre ale anului, până la 3,927 miliarde de lei.

Acţionarul majoritar al producătorului de gaze cu sediul în Mediaş este Statul Român care, prin Minis­terul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri deţine 70% din Romgaz.

Valoarea de piaţă a companiei la BVB este de circa 14,28 miliarde de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie