În atenţia acţionarilor şi deţinătorilor de obligaţiuni simbol GBR19

Comunicate de presă /

În atenţia acţionarilor şi deţinătorilor de obligaţiuni simbol GBR19

Bucureşti, 30 aprilie 2019 - Garanti Bank SA îşi informează deţinătorii de obligaţiuni, simbol GBR19, că a fost publicat Raportul anual pentru exerciţiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018 care cuprinde:

a) Situaţiile financiare anuale auditate întocmite la 31 decembrie 2018;

b) Raportul anual întocmit în conformitate cu Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018;

c) Declaraţiile persoanelor responsabile privind situaţiile financiare la 31 decembrie 2018.

Raportul este disponibil pe site-ul www.garantibank.ro, secţiunea "Compania Noastră-Despre Noi-Situaţii financiare". Raportul în format letric poate fi obţinut de la sediul nostru din Bucureşti, Str. Fabrica de Glucoză nr.5, NOVO PARK, Clădirea F, Etaj 5-6, Sector 2, Bucureşti.

La 31 decembrie 2018, valoarea totală a activelor Garanti Bank SA era de 10,26 miliarde lei, în timp ce valoarea brută a portofoliului de credite este de 7,09 miliarde lei. Volumul depozitelor atrase de la clientelă s-a majorat cu 3,9% în comparaţie cu sfârşitul anului 2017, până la nivelul de 7,97 miliarde lei.

La sfârşitul anului 2018, Garanti Bank deţinea o reţea naţională de 78 de agenţii şi 218 bancomate, în timp ce numărul de clienţi a ajuns la aproximativ 409 mii.(1)

(1) Cifrele se referă exclusiv la rezultatele Garanti Bank S.A. şi nu includ rezultatelor celorlalte entităţi ale Grupului în România.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, şi are peste 15 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al TGB, deţinând 49.85% din acţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS