Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎN CADRUL PROIECTULUI TESTAM PENTRU BUCUREŞTI:Peste 3.000 de bucureşteni s-au înscris pentru a fi testaţi pentru noul coronavirus

M.I.
Miscellanea /

Peste 3.000 de bucureşteni s-au înscris pentru a fi testaţi pentru noul coronavirus

Peste 3.000 de bucureşteni s-au înscris, până în prezent, pentru a fi testaţi pentru noul coronavirus, în cadrul proiectului "Testăm pentru Bucureşti". Aplicaţia în care se fac înscrierile este funcţională de vineri.

"Mă bucur foarte mult că peste 3.000 de bucureşteni au accesat platforma online http://testampentrubucuresti.assmb.ro/ şi au aplicat pentru a fi testaţi gratuit în vederea diagnosticării eventualei prezenţe a virusului SARS-CoV-2. Numărul mare de voluntari înscrişi în acest program într-un timp atât de scurt ne confirmă faptul că bucureştenii aşteptau din partea autorităţilor o astfel de iniţiativă, similară celorlalte metropole europene. Până acum, unităţile medicale testau doar persoanele cu simptome de infectare, iar cei asimptomatici nu aveau posibilitatea să afle dacă sunt sănătoşi sau nu", a afirmat primarul general, Gabriela Firea, potrivit News.ro

Firea a explicat că vor fi utilizate teste de tip antigen standard RT-PCR. Acestea vor fi prelucrate de 9 unităţi medicale de stat şi private, cu 36 de puncte de recoltare afiliate acestui proiect.

Aplicaţia oficială este funcţională de vineri, de la ora 13.00.

Bucureştenii vor completa o declaraţie care cuprinde criterii de eligibilitate şi date personale (nume, prenume, CNP, serie şi număr C.I., vârstă, sex, adresă de domiciliu, număr de telefon, adresă de e-mail, în cazul minorilor sunt necesare datele din certificatul de naştere). După finalizarea acestei prime etape şi acceptarea intrării în program, urmează completarea cererii de înscriere şi consimţământul pentru participare;

Fiecare participant înscris primeşte un număr de înregistrare şi un e-mail de confirmare, urmând să fie contactat pentru programare şi testarea propriu-zisă.

Testarea va fi gratuită, iar Primăria Capitalei, prin ASSMB, urmează să deconteze pentru fiecare persoană testată suma de 200 de lei, direct către laboratoarele de stat şi private afiliate proiectului, transmite Primăria Capitalei.

Conform sursei citate, la înscriere se recomandă evitarea utilizarii adreselor de e-mail de pe yahoo.com

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Nu dati navala, ca nu e pentru oricine doreste! Doar cei cu simptome, cei veniti din afara, sau cei confirmati deja, si alte criterii, se pot inscrie. Altfel, ti se refuza inscrierea pe motiv ca nu esti ELIGIBIL!

  F. bine, dar de ce nu se comunica public aceste conditii?

  Pana acum, cei cu simptome, sau cu "bube" in cap au fost tratati in spitale sau i-a condus popa pe ultimul drum. Ce rost mai are aceasta testare? Nu era cumva pentru AIMPTOMATICI? 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Eu m-am înscris.

   Sunt din București, nu am simptome, nu am călătorit, nu am întrat în contact cu nici o persoana. 

   Va recomand doamna Daniela sa mai încercați odată! Și nu mai dezinformați!

   O zi buna !  

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS