Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ÎN CĂUTARE DE BROKERPrimăria Bucureşti vrea să listeze o emisiune de obligaţiuni de 500 de milioane de euro

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Municipiul Bucureşti organizează o licitaţie ca să găsească un intermediar pentru emiterea şi vânzarea de obligaţiuni denominate în lei, în sumă de 500 milioane de euro, care se vor lista la Bursa de Valori Bucureşti, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Fondurile obţinute vor fi folosite pentru refinanţarea emisiunii de euroobligaţiuni, scadentă la 22 iunie 2015.

Brokerii pot depune ofertele până pe 26 noiembrie, ora 11.00.

Emisiunea scadentă este în valoare de 800 de milioane de euro şi o restructura pe o alta de 500 de milioane de euro, reprezentand eurobonduri contractate în 2005 de fostul primar Adrian Videanu.

Primăria poate decide să anuleze sau să modifice elementele tranzacţiei în cazul în care condiţiile pieţei sunt nefavorabile, potrivit anunţului.

Intermediarii interesaţi trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani au intermediat emisiuni de obligaţiuni în lei pe piaţa internă. De asemenea, brokerii trebuie să prezinte situaţia curentă a pieţei de capital şi a altor pieţe relevante şi să propună un calendar de derulare a ofertei alături de termenii şi condiţiile financiare, astfel încât obligaţiunile Municipiului Bucureşti să aibă cel mai mare grad de atractivitate pentru investitori, la cel mai mic preţ pentru primărie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS