ÎN CONTEXTUL ALEGERILOR LOCALE 2020:Asociaţia Română pentru Smart City lansează Ghidul Alegătorului Smart

A.P.
Comunicate de presă / 8 septembrie 2020

Asociaţia Română pentru Smart City lansează Ghidul Alegătorului Smart

Asociaţia Română pentru Smart City lansează "Ghidul Alegătorului Smart", un instrument de orientare adresat cetăţenilor care îşi doresc să trăiască într-o comunitate modernă, dezvoltată, sustenabilă, cu servicii publice accesibile şi de calitate, anunţă un comunicat de presă al organizaţiei.

Un program electoral viabil, care presupune dezvoltarea comunităţii, este vitală pentru încrederea ce trebuie acordată prin vot. Ghidul Alegătorului Smart este creat pentru a înţelege necesitatea proiectelor tip Smart City, a beneficiilor acestora şi pentru a responsabiliza decidenţii locali actuali şi viitori.

Eduard Dumitraşcu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City a declarat: "Pandemia de COVID-19 a demonstrat neajunsurile pe care le avem în societate şi nevoia de schimbare ce nu mai poate suporta amânare. În calitate de cetăţeni, abordarea noastră cu privire la reprezentanţii locali pe care ni-i vom alege se schimbă. Alegătorul Smart conştientizează importanţa implementării unor soluţii bazate pe tehnologie şi instrumente digitale la nivelul comunităţii sale, întrucât conceptul de Smart City devine din ce în ce mai vocal pentru toţi. Smart City răspunde nevoilor cetăţenilor, deoarece este despre oameni şi despre o viaţă mai bună. Ghidul Alegătorului Smart este un instrument de orientare adresat tuturor cetăţenilor ce îşi doresc mai mult pentru ei înşişi şi pentru comunitatea lor!".

Ghidul Alegătorului Smart îşi propune să informeze alegătorii pentru a putea face distincţia între promisiunile de campanie şi platformele program cu proiecte importante şi realizabile pentru comunitatea din care fac parte. Acest ghid oferă informaţii şi idei despre cum ar trebui să arate o comunitate, care sunt domeniile care trebuie dezvoltate, ce înseamnă un oraş ecologic, sustenabil şi durabil şi de ce este importantă dezvoltarea economică sau educaţia într-un oraş creativ-inteligent. Conceptul de Smart City este cu şi despre oameni şi nu ar putea fi implementat fără cetăţeni care să adopte soluţiile propuse şi să beneficieze de pe urma lor.

Ghidul Alegătorului Smart este disponibil gratuit. Acesta poate fi descărcat accesând website-ul Asociaţiei Române pentru Smart City: https://romaniansmartcity.ro/ghidul-alegatorului-smart/

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

27 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9405
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5913
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0084
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6264
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0965

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro